Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

FC OSIJEK V.B.K. - FC MURTER 6:2 (3:1)

PhotobucketFoto : B.Mr.

Osijek - ŠD Zrinjevac : 20. kolo Prve hrvatske malonogometne lige
Broj gledatelja: 250
Suci : 1. Ivica Blažević 2. Mario Vecko 3. Dalibor Buljić
Delegat: Ivan Sović

Strijelci; 1:0 Meter 12' ,2:0 Rebić 14' , 3:0 Dakić 17' , 3:1 Radman 18', 4:1 Meter 26 ', 5:1 Duvančić 28' , 6:1 Kajfeš 30' , 6:2 Mudronja 39'.

Žuti kartoni : Stipanović ( Osijek V.B.K.) , Perica ( Murter). Crvenih kartona nije bilo.

IGRAČ UTAKMICE: Armando Kajfeš (OSIJEK V.B.K.)

FC "Osijek V.B.K." :
Mladina,Meter,Rebić,Stipanović,Kajfeš,Nospak,Lišić,Miličević,Dakić,
Duvančić,Bolšec.

FC " Murter " : Skračić,Kapov,Bakula,Rončević,Mudronja,Radman,Jurlina,Sorić,Perica.

PhotobucketFoto : B.Mr.

Komentar odigrane utakmice u kojem je Murter gostovao u Osijeku biti će gotovo telegrafsko. Nema tu potrebe za filozofiranjem .

U utakmici 20.kola 1.HMNL momčad Osijek V.B.K. kod kuće je pobijedila malonogometaše Murtera rezultatom 6:2 , poluvrijeme 3:1.

PhotobucketFoto : B.Mr.

Nakon utakmice novinari su najviše opsjedali dvojicu najiskusnijih, ali danas i ponajboljih osječkih malonogometaša , Ivana Mladinu i Armanda Kajfeša . Po završetku utakmice mogli su biti zadovoljni prikazanom igrom i vrlo zanimljivom utakmicom . Mada se borba za opstanak na dnu tablice zaoštrila, Osječani su uvjereni u završni pozitivan rezultat momčadi iz grada pokraj rijeke Drave . Da su na toj razini igrali i ranije, zasigurno bi im bodovni saldo bio znatno deblji. Ne vrijedi kukati, idemo dalje, kazuju nam osječke futsal uzdanice .

Generalno gledano, tekma je ponudila iznimno kvalitetno futsal izdanje s nekoliko izvanserijskih poteza i vratarskih bravura.

Predugo bi potrajalo kada bih Vam opisivao sve situacije koje su mirisale na postizanje zgoditka, zato ću preskočiti taj dio priče.

Obostrano otvorena , fajterska tekma , ponudila je nazočnom gledateljstvu pravi futsal u Osijeku.

Osječani su suvereno vladali situacijom cijelim tokom utakmice i nisu pružili ni najmanju šansu bilo kakvom iznenađenju.

PhotobucketFoto : B.Mr.

Murterani nemaju previše vremena za tugovanje, jer ih očekuje nova serija teških dvoboja.

Na kraju parafrazirati ću neka od razmišljanja domaćeg stratega Marina Smoje nakon završetka tekme.

"Hvala navijačima koji nas konstantno podržavaju u našoj borbi za očuvanje prvoligaškog statusa. Nadam se da ćemo svim navijačima Osijek V.B.K. nastaviti pružati športsko zadovoljstvo našim dobrim igrama i pobjedama , kao iz rukava sipao je nakon tekme trener Smoje. Naravno nije zaboravio spomenuti i pohvaliti svoje pulenove, koji su u imperativu pobjede nad Murterom apsolutno bili na visini zadatka."

PhotobucketFoto : B.Mr.

U svakom slučaju, u Prvoj hrvatskoj futsal ligi vodit će se žestoka borba za tablični vrh , a možda ponajviše za opstanak momčadi u elitnom futsal razredu. Športski pozdrav !
Tekst : Daltoni'os


Post je objavljen 05.03.2011. u 21:09 sati.