Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/globeoshb

Marketing

Slavonski meteorološki bećarac

U "Slavonskom meteorološkom bećarcu" Milana Sijerkovića - crticama o meteorologiji, vremenu i klimi Slavonskog Broda, brodskog Posavlja i Brodsko-posavske županije pročitajte dio o radu GLOBE škola grada Slavonskog Broda, njihovim mjerenjima (prije svega atmosferskim), aktivnostima u školama i između škola,...


Matica Hrvatska ogranak Slavonski Brod


U idućem godišnjaku Matice Hrvatske s temom Sava bit će objavljen i naš na državnoj smotri GLOBE škola nagrađen projekt UTJECAJ VODOSTAJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA VODE RIJEKE SAVE.


Mjesec borbe protiv ovisnosti 2010.

Cilj izložbe je da građanima grada, prvenstveno mladima, prezentiramo dio aktivnosti svojih članica u sklopu Dana tehničke kulture i tako se aktivno uključiti u program Mjesec borbe protiv ovisnosti.
U najvećem dijelu izložbe prezentirani su eksponati, uređaji, inovacije i druga tehnička postignuća aktivista tehničke kulture grada te posebno značajni radovi učenika osnovnih i srednjih škola u GLOBE, tehničkoj kulturi, fizici i ekologiji. Više pročitajte više na Više pročitajte više na http://www.ztksb.org i na službenim stranicama grada Slavonskog Broda http://www.slavonski-brod.hr.


GLOBE voditelji (bivši i sadašnji) upoznaju zamjenicu gradonačelnika Ilijanu Vrbat Pejić s aktivnostima u GLOBE programu.

Dani otvorenih vrata i dani Tehničke kulture 2010.

I na ovogodišnjim danima Zajednice tehničke kulture promovirali smo program GLOBE različitim radionicama (origami radionice, naše istraživačko područje,...). Pročitajte više na http://www.ztksb.org i na http://www.ztksb.org.Državna GLOBE smotra 2010.

Ove smo godine na državnoj smotri i natjecanju hrvatskih GLOBE škola (26.-28. svibnja u Zadru) bili vrlo uspješni i 6.mjesto u orijentacijskom natjecanju!
Međužupanijska GLOBE smotra u Osijeku
Post je objavljen 17.01.2011. u 09:31 sati.