Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelus-art

Marketing

Pozivnice na akciji 03-2011

Na našem facebook profilu pogledajte galeriju novih pozivnica, ispod onih na kojima piše PROMOTIVNA CIJENA istaknuta je cijena koja vrijedi od 01-31.3.2011. Da bi pozivnice kupili po ovoj cijeni za početak trebate "lajkati" Angelus Art vjenčanja. Što se nudi u ovomjesečnoj akciji pogledajte na sljedećem linku:

NOVE pozivnice 1-2011

Promotivna cijena vrijedi ako ste pozivnice naručili i platili u cijelosti do kraja ožujka. Akcija traje do kraja mjeseca ili do isteka repromaterijala za određene modele.



Akcija vrijedi pod sljedećim uvjetima:
- za sve narudžbe od 50 kom i više pozivnica
- za sve narudžbe plaćene u potpunosti do kraja mjeseca
- za gotovinsko ili virmansko plaćanje
- za redovan rok izrade (2-3 tjedna)



Napomene:
- U cijenu je uključen tisak pozivnice ali ne i oblikovanje teksta za tisak. Za pozivnice na promotivnoj akciji cijena je samo 50kn jednokratno bez obzira na broj pozivnica. Sve ostale zahjeve za izmjenom i promjene naplaćuju se posebno.
- Za modele za koje ne piše da je uključene kuverta ne dobije se ekstra kuverta. Dakle pozivnica se isporučuje kako je na slici.
- Neke modele moguće je izraditi u drugim bojama bez promjene cijene, a neke nije - za sve upite stavite komentar ispod slike ili nas kontaktirajte na e-mail: info@angelus-art.hr sa traženom količinom i slikom pozivnice ili linkom na pozivnicu koju želite.
- Narudžbe za okrugle pozivnice (gramofonska ploča) primaju se do 20.3. a isporuka istih je do 31.3. Narudžbe koje dođu van tog roka ne ulaze u promotivnu cijenu.

Za sve upite želje i sugestije stojimo na raspolaganju!
Vaš Angelus Art

Post je objavljen 03.03.2011. u 11:15 sati.