Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

Usporeno ...

Drage i dragi moji, možda ste primjetili da se posljednjih tjedana (a pogotovo dana) donekle usporio priljev mojih novih postova ... razlog za to nije niti gužva u privatnom ili poslovnom životu (iako toga uvijek ima wink), pogotovo nije manjak ideja (njih još ima neograničen broj!), a krivica ne leži niti u sivom i melankoličnom vremenu, povećanoj količini vlage u zraku ili pak konstelaciji planeta ili zvijezda. Razlog je sasvim prozaičan i, rekao bih, podosta blesav: problemi sa web servisom za stavljanje fotki, Picasom.

Unazad nekoliko tjedana imam sve češće probleme sa ulogiravanjem u Picasu, a kad i uspijem ući u web aplikaciju onda se ona svako toliko sruši i cijeli proces počinje iznova ... bilo je dana kada sam pokušavao i stotinu puta, bez uspjeha, nisam uspijevao staviti nove fotke na web. Obzirom da sam do sada sa Picasom imao pretežno vrlo dobra iskustva (a sa drugim sličnim aplikacijama ne tako dobra) dat ću im još malo vremena za popravak - ako se ne poprave, tada ću prijeći na neku drugu aplikaciju slične vrste.

Eto, hvala vam svima na razumijevanju, znate i sami da fotke igraju veliku ulogu u mojim postovima - nadam se da će uskoro postovi poteći uobičajenom brzinom!

Post je objavljen 03.03.2011. u 09:38 sati.