Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

I ti imaš svoje parole! Dođi na klanjanje s njima u srcu!

Osobito ovih dana svatko izvikuje parole u koje vjeruje, i primjenjuje sredstva u koja se uzda. Takvo je vrijeme. Tako i STUDENTSKI KATOLIČKI CENTAR: poziva te pred Onoga koji ima rješenje. Vrijeme je da i mi, katolička mladež, izrazimo svoj stav - pred Presvetim! U svome srcu istakni Evanđeoske parole protiv droge, mržnje, samoće, i bezboštva, osamljenosti, ostavljenosti, duhovne bijede, beznađa, razdora, protiv bunda i nemira...

KLANJANJE I BDIJENJE: ovoga petka, od 21.00 – 23.00.

Nemoj samo šutiti! Nemoj samo čekati! Nemoj se kolebati, nemoj stati! Ako si protiv beznađa, pridruži nam se! Ako si protiv depresije, stani uz nas! Ako si protiv mržnje, budi s nama. Ako su tvoje parole: razumijevanje, radost, mir, život, prijateljstvo, pomaganje - istakni ih, donesi ih! Stanimo pred Isusa! Mi imamo sredstva, i vlast nam je dana. Pred njegovom ljubavlju budimo ovog petka. S njim ćemo biti, i vedro s vjerom pozvati ga u naš grad i naš narod, prepustiti njemu da nas povede u budućnost. Ona je u njegovim rukama.

Stanimo pred srce koje nas je toliko ljubilo. Vremena su ozbiljna, i Tvoje molitve su nam potrebne! Preuzmi i ti odgovornsot, jer mladi trebaju nas mlade, i naše molitve. Solidarno stanimo za njih pred Boga! U vrijeme kad te se poziva da budeš buntovan i rušiš, ti kreni za onim koji gradi i mir donosi; koji je gospodar života.

Dođi obvezno; pozovi prijatelje, proslijedi ovo, ustani, pokreni se... Vidimo se, pred Srcem Isusovim, koje je zastava i parola svih ljudi koji vjeruju u život. Pjevati će mo i moliti dugo u noć koliko nam srce bude htjelo!

Tvoj STUDENTSKI KATOLIČKI CENTAR

p.s. Oni koji sljedećega dana idu na Modrave obrezivati masline, ako žele, mogu prespavati u SKAC klubu. Takvi neka ponesu vreće za spavanje.

Post je objavljen 03.03.2011. u 09:12 sati.