Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vaha-tips

Marketing

Ovako je izgledao listić poslan korisnicima dana 13.2.2011.


18:00 Mali nog Murter-Nacional Zagreb 1X @ 1,20
u subotu ženi ponajbolji igrač Nacionala Kujtim Morina.... Na svadbu dolazi kompletna momčad Nacionala i više je nego jasno u kakvom će stanju biti u ranim posljepodnevnim satima u nedjelju kada na noge idu solidnom Murteru.... sigurno za goste neće nastupiti već spomenuti Kujtim Morina te dva najbolja igrača Nacionala Capar (ozljeda hrskavice i višemjesečna pauza) te mlađi brat Morina Korab, kapetan kluba... mogući su još neki izostanci, te će se momčadi pridružiti i neki juniori... momčad kreće na put u nedjelju ujutro, umorna od svadbe i bez trojce najboljih igrača.

21:00 Espanyol - Real M. PiK 2 @ 1,30
Prvi i glavni razlog zašto ovo igram jeste kiks Barcelone jučer i s ovom večerašnjom eventualnom pobjedom... eto Real Madrida na samo pet (5) bodova zaostatka... uzmemo li u obzir da Barcelona dolazi na noge Real Madridu na proljeće, može se reći da prvenstvo ponovo postaje uzbudljivo i neizvjesno, što se samo prije dva dana nije tako činilo da će bit, ali vratimo se današnjoj utakmici. Nikako se ne radi o čistom ziceru, bit će to teška utakmica, Espanyol je odličan na svome terenu, tim iz srca Katalonije i čisto sumnjam da im je ponestalo motiva da odigraju dobro protiv njima mrskog Real Madrida... ali treba spomenuti i da su domaćini u blagom padu forme... dva teška poraza zaredom, a Real je ponovo uhvatio ritam. Da ne nabrajam sastave ekipa i ostalu statistiku, mislim da će Real Madrid ovdje uzeti tri vrlo važna boda, a eventualni njihov kiks Barcelonu već imenuje za novog/starog šampiona lige....

odb 18:00 Bre Banca Lanutti Cuneo - Acqua Paradiso Monza Brianza 1 @ 1,25
Dakle BBL Cuneo je trenutno druga momčad lige, u 17 odigranih utakmica imaju 13 pobjeda i samo 4 poraza. Osvojili su ukupno 40 bodova i za vodećim Trentinom zaostaju 12 bodova (Trentino ima utakmicu više). Prednost pred trećeplasiranom LBB Maceratom je malih 3 boda... a naravno da svi žele čim bolju poziciju za PlayOff. Nadalje, BBL Cuneo ima ove sezone već dva osvojena trofeja (Talijanski kup i Superkup)... oba puta su za naslov pobijedili Trentino. Igraju i Ligu prvaka, u kojoj su nakon prolaska skupine, prošli i među 6 najboljih momčadi Europe pobjedom protiv Ruskog Lokomotiv Belgoroda (vidi analizu od Srijede, 09.veljače ...Prema tome, ove sezone igraju odlično i ja vjerujem da će tako i nastaviti. Pogotovo u svojoj dvorani. Cuneo-vi večerašnji protivnici su Monza Brianza.... trenutno šesta momčad Talijanskog prvenstva. To je ekipa kojoj je prvenstveni cilj ući u Playoff, a onda tamo pokušati zakomplicirati život nekome od vodećih. Naravno, i oni traže čim bolju poziciju jer im to daje lakšeg protivnika, ali mislim da danas ipak nemogu očekivati bodove jer su svjesni da idu na noge jednoj od najboljih momčadi Europe...Nastupili su ove sezone i u Talijanskom kupu, no poraženi su u četvrtfinalu od kasnijeg finalista Trentina sa 3:0. U Europi ne nastupaju, tako da su 100% posvećeni domaćem prvenstvu...ove dvije momčadi su ove sezone međusobno igrale samo jednom, 21.11.2010., bilo je 3:1 za BBL Cuneo u gostima.

niži ulog
ukupni koef.: 1,95 Supersport

Post je objavljen 13.02.2011. u 21:14 sati.