Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Zapelo, pa ne ide...

Muke Mate Zeke iz Uskoplja zbog kuće u Segetu Donjem u koju je uložio svu ušteđevinu nakon 35 godina rada u Njemačkoj. Današnja Slobodna Dalmacija:


Mate Zeko, povratnik iz Njemačke, tvrdi kako mu je kuća koju je izgradio u Segetu Donjem, u Ulici hrvatskih žrtava 25, u koju je uložio svu svoju ušteđevinu stečenu 35-godišnjim mukotrpnim radom po svijetu, donijela goleme probleme zbog kojih ne zna što dalje raditi, umjesto da je odlaskom u mirovinu uživao boraveći u njoj.
Doznajemo da lokacijsku dozvolu ne može nikako ishoditi iako posjeduje građevinsku dozvolu, a bez nje ne može staviti u funkciju poslovne prostore i apartmane. Za telefon se bori gotovo deset godina, te se, kaže, svakodnevno, a posebice ljeti, guši od smrada smeća iz kontejnera koje mu je Općina Seget postavila ispred objekta.
- Hrvatsku nosim u srcu. Računao sam na sunce i sreću koju će mi povratak donijeti, a sad su se tamni oblaci nadvili nada mnom -
ogorčeno će Zeko, inače rodom iz Gornjeg Vakufa, a kojemu je Seget zapeo za oko 1977. godine, kada je s poznanikom Dominkom Kunkićem odlučio od Ante Šore na atraktivnoj lokaciji kupiti zemljište za izgradnju kuće.
Više...


Post je objavljen 27.02.2011. u 17:30 sati.