Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mazoretkinjesiroki1

Marketing

Neizostavan dio Večernjakovog pečata

*********************************************************

NOVI DESIGN BLOGA!!!!!


*********************************************************


Jučer je u Mostaru održan glamurozni 10. Večernjakov Pečat. I nama deseti, ništa manje draži nego prethodni, a iz godine u godinu sve bolji i bolji. Organizacija iznad svakog nivoa, svaka stvar na svom mjestu, tisuće ljudi u odborima za organizaciju, profesionalac do profesionalca. Zaista zaslužuje svaku pohvalu.
Mi smo već u 12:00 h došli u Mostar. Odradili generalnu probu, otišli na kavu, potom se odmorili, pa na ručak. E onda je usljedilo šminkanje i oblačenje te nastup.
Između svih naših milionskih nastupa, ovaj nam je uvijek bio najdraži. Poseban ugođaj, iako zima, toplina u srcu, crveni tepih kao stvoren za moje Veličanstvene. Kada zauzmu svoje mjesto na njemu, kao da vrijeme stane a samo one žive. Dišu svim plućima i hrabro se bore sa zimom.. zimom koja je uvijek nepošteno okružena oko njih! Ali, ne, one se ne daju, one su profesionalke koje bez obzira na sve svoju glavu drže visoko, visoko i malo tko prođe a da ne stane, ne osvrne se i ne pozdravi ih. Pa tako i makedonski preds. Đorge Ivanov koji je u 19:00 sati navečer predvodnici zaželio Dobar dan pa se ispravio da mu je sunce zasjalo kada ih je ugledao ... cerek
Kao i prethodnih godina mnoga poznata imena prošla su kroz naš špalir. Milorad Barašin, Allesandro Derico, Nebojša Radmanović, Ivo Josipović, Berislav Kutle, Božo Ljubić, Valentin Inzko, Đani Stipaničev i mnogi drugi !
Bilo je predivno a mi kao mi, nikada to ne prođe bez zabave i smijanja do suza.
Slavlje smo nastavili u našem Širokom, na zabavi koja nam je svima falila. Od nastupa i treninga nismo baš stigli uživati pa smo si dali oduška...
Da ja ne dužim više, lijepo Vas pozdravljam.
Uživajte u slikama !!





Slike part No.1




Photobucket







Photobucket









Protokol za TV
Photobucket









Photobucket









... njima nije dosadno ...
Photobucket










Photobucket








Istezanje prije polaska
Photobucket










Naravno malo i poziranja
Photobucket










Sa seniorima B
Photobucket










Jedna blesava za ekipu
Photobucket










I kulturna
Photobucket








Post je objavljen 27.02.2011. u 00:50 sati.