Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkbjelovar1999

Marketing

Pripremne utakmice - Vrbovec

Od Sezona 2010/11

Još dvije utakmice odigrane su danas u Vrbovcu, a tjedan dana prije početka proljetnog dijela natjecateljske sezone. Utakmice po 30 minuta odigrane su sa NK Inter iz Zaprešića i NK Vrbovec na velikom terenu sa umjetnom travom na temperaturi od 1°C.

Prvo je odigrana utakmica sa NK Inter u kojoj je naša ekipa nastupila sa igračima 99' godišta kao i ekipa Intera. Naša ekipa svojom prepoznatljivom igrom dominirala je utakmicom i pobijedila rezultatom 2 : 0. Nakon dvije iste greške Interovog golmana Franko Kovačević je poslao dvije lopte u mrežu. Cijela ekipa odigrala je odlično po hladnom vremenu, a posebno nas veseli povratak dvaju igrača: Marijana Prodanića i Marina Nikolića.

Od Sezona 2010/11


Drugu utakmicu protiv NK Vrbovec naša ekipa započela je sa igračima i 98' godišta. Iako je ostvarena rezultatski minimalna pobjeda od 1 : 0, treba napomenuti da je naša ekipa imala dosta neiskorištenih prilika. Za razliku od utakmice sa Interom kada je Juraj bio gotovo besposlen, u ovoj utakmici imao je 4-5 intervencija na svom golu. Jedini gol postigao je Franjo Jaković. Igrali su Juraj Fanton, Toni Brezina, Arijan Res, Nikola Kozić, Mateo Romek, Marijo Rajić, Jurica Baronić, Borna Rebić, Leonardo Mlinarić, Franko Kovačević, Karlo Butorac, Fran Turković, Matej Hudaček, David Jurčević, Franjo Jaković, Nino Majdančić, Marijano Prodanić i Marin Nikolić.

Sutra naša ekipa sastavljena od igrača 99' godišta odlazi u Zagreb odigrati dvije utakmice u Zagrebačkoj zimskoj malonogometnoj ligi.

Post je objavljen 26.02.2011. u 23:00 sati.