Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

Pernar zove na pobunu
Sada preko interneta okuplja zainteresirane za osnivanje nove stranke, Saveza za promjene, pod motom “Promjena je u nama”. Pernar se koristi svim mogućnostima interneta, intenzivno komunicirajući preko svoje Facebook stranice, filmića s nasnimljenim porukama na YouTubeu, foruma, blogova i web stranica.
Stavovi su mu radikalni i neujednačeni: malo zove na nenasilni otpor, malo na oružanu pobunu, HDZ-ova vlast mu je ne samo totalitarna nego i fašistička, zalaže se za sve i svašta, među ostalim i za nacionalizaciju banaka i otpis dvije trećine dugova građanima i poduzećima...
Radikalni sljedbenici
Na Indexovu forumu predstavio se avatarom Che Guevare i poručio: “Volim vas sve i znam da ćemo pobijediti jer su pravda i istina na našoj strani”. Sljedbenici su mu još radikalniji: “Cijeli Sabor na Goli otok!”, poručio je jedan.

Komentar:
Bez prethodnog jedinstva dobre se namjere u krizama pretvaraju u nasilnu rulju, bez obzira jeli se to cini bejzbol palicama ili sjedenjem na internetu.
Nitko, ama bas nitko se u ovoj zemlji jos nije odazvao na apel ujedinjenja zdravom razumu. Nema ga, ili ga se nece?!
Ne radi se vise o tome dali ce se nekoga kazniti, smijeniti, progoniti, vec dali ce proizvodne snage svijeta smoci oslonac na same sebe .



Post je objavljen 26.02.2011. u 11:45 sati.