Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/napomene

Marketing

169.

Jedno od zanimljivih pitanja je tko je mogao imati ovu prepisku? U svakom slučaju mogla ju je imati Mlada domina, ona je komunicirala s obojicom. Ako je izvor ona, pitanje je zašto je izdvojila prepisku samo s ovom dvojicom kada je komunicirala s većim brojem osoba pored njih? Po čemu su ova dvojica posebna ili po čemu upravo njih dvojica idu zajedno?

Onaj tko je mogao imati prepisku Mlada domina-Pauk i Mlada domina-Fran Nischt je i osoba koja se predstavila kao pisac, Fran Nischt. Naime, on je zadobio povjerenje Mlade domine i njihov odnos je drugačiji nego što je imala s Paukom. U nekoliko navrat je zatražio od nje da mu pošalje prepiske s drugim likovima. Možda mu je udovoljila i poslala cijelu prepisku do jednog trenutka posebnom e-mail porukom.

Prepisku su mogli imati i Pauk i Fran Nischt - ukoliko se radi o jednoj osobi. Tehnički je to moguće. Uglavnom su se njih dvojica javljali u drugo vrijeme, pa je bilo moguće da se zapravo jedna osoba u jednim navratima logira kao Pauk, a u drugima kao Fran Nischt. U tom bi slučaju ta osoba imala te dvije prepiske, ali ne i druge koje je vodila Mlada domina. Čak i u slučajevima u kojima su i Pauk i Fran Nischt bili istovremeno prisutni na „Iskrici“ i razmjenjivali poruke s Mladom dominom, tehnički je to bilo izvedivo tako da ista osoba ima pred sobom stolni računar na kojem je logiran pod jednim i laptop preko kojega se prijavio s drugim psudonimom.

Obje prepiske pribavio sam u istom dokumentu, samo sam ih trebao vremenski utkati jednu u drugu. U svakom slučaju onaj tko ih je spojio u jedan dokument imao je mogućnost i da sve cenzurira, a ne znam je li tu mogućnost iskoristio.





Post je objavljen 29.09.2006. u 01:30 sati.