Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

DVADESET I PETI broj Vrgoračkih novina u prodaji!

U prodaji je DVADESET I PETI broj Vrgoračkih novina - prvih novina Vrgoračke krajine. Na trideset i šest stranica donosimo cijeli niz zanimljivih priča o Vrgorcu i Vrgorčanima.
Pišemo tako o noćnim diverzijama upućenima protiv vlasti, a koje se pojavljuju od posljednjih lokalnih izbora u našem gradu. Vršili smo manje istraživanje o iseljavanju mladih Vrgorčana. Usporedili smo dvije generacije maturanata srednje škole i istaknuli udio onih koji su nakon srednje škole iselili zauvijek iz našega kraja. Podaci su i više nego porazni. Pišemo i o slučaju Ante Markotića sa Roljevca koji ima velikih problema sa kanalizacijskim ispustom koji mu se nalazi blizu kuće. Donosimo i članak o mogućem prebacivanju glazbene škole u novu zgradu osnovne škole u Vrgorcu. U rubrici „Izvori za povijest Vrgorske krajine“ donosimo pisma mletačkog dužda i austrijskog cara sa kraja 16. stoljeća, a koji se bave nasiljima uskoka nad kršćanima Gorske župe. Analiziramo i razmjere Facebookmanije u našem gradu. Tu je i rubrika „Rock tragovi“ koja se u ovom broju bavi kultnim bendom „Zabranjeno pušenje.
Uz sve navedeno, u novini se nalazi i cijeli niz vijesti i vijestica iz Vrgorske krajine, osvrt na sportske događaje, Vrgoračka vaga, kolumne „Pogled unazad“ i filmska preporuka, nagradna osmosmjerka, rubrika „Bez komentara“ i slično.

Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, diskontu Pivac, trgovini Ante, trgovini Mario i pekarni Jadran.
Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb), Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2) i Zagrebu (Profil Megastore, Bogovićeva 7).


Post je objavljen 25.02.2011. u 23:40 sati.