Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tomek1

Marketing

Novosti

Nakon podužeg vremena, eto nekih novosti / obavijesti:

Ove godine DVD Zaprešić slavi 110 godina, te se planira svečana sjednica i proslava 1. listopada 2011. godine, te ćse stoga u veljači neće održati redovna godišnja Skupština. Nadamo se za razumijevanje.
Zbog raznih poslova oko organizacije proslave, nažalost, 15. svibnja se neće održati 4. humanitarni kup, nego se on prebacuje za isti termin iduće godine.

Ekipe se polako bude iz zimskog sna, te se marljivo vježba za novu sezonu od koje se očekuje da se postignu rezultati isti ili bolji nego prošle godine za sve ekipe, kako djecu, tako i MA i ŽA ekipu.
5.ožujka održavamo zatvorenu izvještajnu Skupštinu za članove DVD-a, te se ujedno ispričavamo svim društvima koja toga dana imaju svoje Skupštine zbog nemogućnosti dolaska na njihove istog dana.

Na sastanaku Predsjedništva VZG-a Zaprešić dogovoren je datum održavanja 9. Memorijala bana Josipa Jelačića - nedjelja, 2. listopada 2011. godine, na kojemu bi ponudu hrane i pića ove godine radili DVD Pojatno i DVD Zaprešić.Post je objavljen 25.02.2011. u 11:28 sati.