Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turopolje-mjesto

Marketing

Želite biti popisivač?


Velikogoričani koji žele raditi na Popisu stanovništva 2011 kao popisivači ili kontolori imaju samo jednu priliku za prijavu za posao, a to je ove subote 26.veljače. Kandidati se trebaju javiti u Srednjoškolski centar Velika Gorica po sljedećem rasporedu:

- 9 sati kandidati čija prezimena započinju slovima A, B, C, Č
- 10 sati kandidati čija prezimena započinju slovom Ć, D, DŽ, Đ, E
- 11 sati kandidati čija prezimena započinju slovom F, G, H, I, J
- 12 sati kandidati čija prezimena započinju slovom K, L, LJ, M
- 13 sati kandidati čija prezimena započinju slovom N, NJ, O, P
- 14 sati kandidati čija prezimena započinju slovom R, S, Š, T
- 15 sati kandidati čija prezimena započinju slovom U, V, Z, Ž.

Popisivanje će se provoditi od 1. do 28. travnja, a popisu će prethoditi obuke kontrolora od 21. do 24. ožujka odnosno obuke popisivača od 28. do 31 ožujka. Popisivanje zahtjeva puni dnevni angažman, uključujući subote i nedjelje, te popisivači u vrijeme izvršavanja ne smiju imati drugih poslovnih ili školskih obaveza.

Jedini službeni uvjeti za posao popisivača su punoljetnost, završena srednja škola i čitak rukopis dok kontrolori trebaju imati iskustva u sličnim poslovima. Neslužbeno se govori da će prednost imati oni koji se duže nalaze na burzi rada.

Kandidati trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i kemijsku olovku kojom će ispuniti upitnik koji će skenirati Državni zavod za statistiku. Rezultati optičkog čitanja posčužit će kao kriterij pri odabiru kandidata. Rezultati će biti objavljeni 18. ožujka.

Kako je za područje Zagrebačke županije predviđeno 1100 popisivača i 140 kontrolora za očekivati je da će petina tog broja biti potrebna na područje Grada Velike Gorice.


Post je objavljen 24.02.2011. u 22:25 sati.