Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

FotoGerila u Avenue Baru 26.2. uz Rubikone i Martinu Validžić!



Na "polovičnoj" FOTOGERILI (onoj mojoj) nastupat će rock bend RUBIKON uz popularnu HTV i inu voditeljicu „rockericu“ MARTINU VALIDŽIĆ, u Avenue Baru (kod MUPA-a u Heinzeovoj u Zagrebu) u subotu 26. veljače u 20.30 sati!

Novi zagrebački klub Avenue Bar u subotu 26.2. ugostiti će verziju projekta FotoGerile, foto-koncertnog partya autorice mene (druge originalne polovice FotoGerile fotografa Dejana Barića na žalost nema jer on svoje fotografije s te FotoGerile iz Saxa 2009. nije uključio u Avenue Bar) uz koncertni nastup benda Rubikon i specijalnih glazbenih gošći a to su moje blues prijateljice ANGELS OF BLUES (tko poznaje Danchi iz Menarta - e to je ta i njene cure!!), a uz velikodušnu pomoć jedinstvene HTV-ove voditeljice, popularne „rockerice“ Martine Validžić, dobro nam poznate ljubiteljice glazbe – koja i sama nastupa u jednom bendu zvanom Obrad Kosovac – te će tako klub Avenue Bar iz Zagreba i javno predstaviti rockerskije izdanje svog prostora.

Ova verzija FotoGerile namijenjena je ne samo ljubiteljima fotografije, konkretno koncertne, nego i dobre glazbene zabave. Jer, uz njih će se predstavit još jedan moj specijalni gost, osječki sjajni karikaturist IVAN SABOLIĆ koji će publici pokazati svoju viziju i verziju jedne od mojih koncertnih fotografija. Pripremite se na dobru zabavu i smijeh.


I naravno, u duhu legendarnog TOP SHOP-a – „ni to nije sve!“ Al to neću sad reći he he he.....

...osim da će biti tombola i da će uz razne nagrade glavni zgoditak biti set: moja fotografija i Ivanova karikatura jednog od najpoznatijih rockera.

Počet ćemo s "kokošima" dakle oko 21 h najkasnije jer će prvi dio biti uglavnom program i kraći set koncerta Rubikona a nakon "službenog" dijela programa Rubikon će zaprašiti još u drugom setu malo duže kako i priliči pravim rockerima.

Stoga iskoristite subotnju večer za nešto manje depresivno od trenutnog stanja u Lijepoj našoj i dođite se zabaviti u Avenue Bar na Slavonskoj 3 (iza zgrade MUP-a u Heinzelovoj) 26.2. u 20.30 sati!



Ne zaboravite - ulaz je slobodan, a šank željan vašeg društva!

Medijski pokrovitelji ovog događaja su glazbeni portali www.soundguardian.com i www.mixer.hr i FotoMAG magazin.

Post je objavljen 24.02.2011. u 14:52 sati.