Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bff-211

Marketing

Welcome to reality

People try to put us d-down (Talkin' 'bout my generation)
Just because we get around (Talkin' 'bout my generation)
Things they do look awful c-c-cold (Talkin' 'bout my generation)
I hope I die before I get old (Talkin' 'bout my generation)

This is my generation
This is my generation, baby

Hej ljudi, cure, dečki, dječice...? Hmm. Iskreno rečeno, ne znam kako započeti blog.
YO. :D Evo i mene ovdje, da, još jedna Sara postoji. Započela sam ovaj post sa pjesmom "My Generation". Možda se zapitate zašto? Jer ovaj blog stvarno govori o mojoj generaciji koju obožavam, i nadam se da "ću umrjeti prije nego što ostarim" jer ja ne želim ostaviti ove moje debile iz školskih klupa jer ih jednostavno volim, koliko su god glupi i ludi.
Dobrodošli! Ja sam Sara i petnaest mi je godinaa! ;D Rođena u srpnju te sunčane nedjelje, dvadesetog. :DD
Zašto se moj blog zove Welcome to reality? Zato što je ovo stvarnost, u ovom blogu vam ništa neću uskračivati osim privatnih imena, pravo mi ime i je Sara, ali imena drugih ljudi bit će promjenjena zbog čiste privatnost ;)
I da, idem u srednju, imam puno prijatelja i veliku obitelj koju obožavam! Slušam rock, ni pop nije na odmet. Obožavam svoj teenagerski svijet. Imam dva starija brata, koje obožavam, lude roditelje, volim se smijat, i istaknuti se. Imam najboljeg frenda Luku i frendicu Anđelu (oni su fakat najbolji) kojima mogu reč apsolutno svee! Živim u Zagrebu <33 kojeg apsolutno obožavam. Ostali frendovi, ono, u našem krugu, Davor, Marko, Sanja, Doris i ima ih još. I da, brineta sam!
To je sve za sad.
Voli vas,
Sara.

Post je objavljen 21.02.2011. u 17:14 sati.