Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nibttf

Marketing

Ponuda za pretplatu na časopis PC CHIP

U privitku Vam šaljem ponudu za pretplatu na PC Chip mjesečni informatički časopis. U slučaju da se odlučite za jednogodišnju pretplatu, u ponudu uključujemo pretplatu na 6 mjeseci na naše online izdanje besplatno, koje inače iznosi 100kn, a u slučaju da uzmete dvogodišnju pretplatu dobiti ćete dvije jednogodišnje online pretplate, koje iznose 150kn. Naše online izdanje koristi page flip tehniku, a mogu ga čitati svi korisnici Vaših računala koji znaju lozinku, koju Vam mi dajemo prilikom otvaranja računa.

JEDNOSTAVNOST TEHNOLOGIJE

U svakom broju našeg mjesečnika nastojimo povezati aktualne trendove s temama.Časopis je namijenjen širokoj čitalačkoj publici.
Dugogodišnjom komunikacijom s relevantnim stručnjacima osigurali smo izvore najsvježijih informacija.
U strukturi našeg magazina osim sadržaja koji prati softver i hardver računala postoje i dva posebna priloga: Poslovni prilog i Moby, koji se u elektroničkom izdanju mogu širiti i prilagođavati posebnim zahtjevima.
Poslovni prilog ogledalo je uspješnih pojedinaca i tvrtki te poslovnih mogućnosti i rješenja na IT tržištu u Hrvatskoj, a Moby daje uvid u najnovije proizvode i aplikacije mobilne tehnologije.

Pretplatite se i Vi na PC Chip

PC CHIP

A1 VIDEO d.o.o.

Cvijete Zuzoric 25, Zagreb, HR

www.pcchip.hr

Kontakt: 0915963270

Office: 01/6117354

Fax: 01/6154 561



Post je objavljen 21.02.2011. u 11:33 sati.