Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/intothesky

Marketing

nakon dugo vremena...

evo nakon dugo dugo vremena dosla sam opet, nije me bilo vise od godinu dana, no eto vratila sam se, a koliko ce to trajati ne znam..
voljela sam jako pisati blog i eto voljenim stvarima se vracamo.
tako je i sa ljudima, vracamo se onima koje volimo, ne mozemo bez njih.
kako kaze nas Oliver D. tesko te zaboravljam i kad mi doše stisnem zube..
tako je i samnom postoji osoba u mom zivotu koju mislim da necu nikada zaboraviti, dali ste ikad bili uvjereni da postoji osoba koja vam je sušena!
koja ima interese kao vi da zeli sve kao i vi da je zapravo prava osoba za vas, moze se dogoditi i da vam se sudbine razišu, no ona je uvijek tu u srcu.
Od kada te znan ja virujen u anšele, od kada te znan ja virujen da postoje..tako je i meni sa tom osobom, eto kada pronašete nesto divno sto vas usrecuje i smiruje znate da je to ono sto ste trazili.evo sjedim omotana u novu dekicu mekanu divnu slusam ljubavne pjesme a pored mene gori svijeca s mirisom vanilije tako je sve savrseno a samo bi zeljela svoju najdrazu osobu kraj sebe, ne znam dali sam zaljubljena, a opet toliko mi fali, volim ga.poseban je na svoj nacin.kad sam nasamo s njim lijepo mi je i opustena sam, no kada smo u vecem drustvu uzbušena sam i ne znam sto mi je ciniti te se pokusavam sve vise prilagoditi situaciji .. i tako voljela bi pisati u nedogled.. ali eto nemogu ni ja toliko iznasati svoja misljenja nisam nesto danas raspolozena da bi mogla se raspisati pravo umjetnicki kako ja znam, ali nadam se da me shvacate, osobe koje sam pratila, i koje su mene pratile vise nemaju blog, voljela bi da dodjem u susret s novima. voli vas vasa Soozy. <3

Post je objavljen 21.02.2011. u 00:13 sati.