Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

PRODAVANJE MAGLE

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


Novi zakonski prijedlog poticanja stanogradnje u Republici Hrvatskoj neće imati puno uspjeha jer mnogi hrvatski građani nisu kreditno sposobni. Tko će ići u kreditno zaduženje ako je u Hrvatskoj nezaposleno 334. 327 osoba.

Hrvatska Vlada hrvatskim građanima navedenim zakonskim prijedlogom prodaje maglu pred predstojeće parlamentarne izbore. Svima je u Hrvatskoj jasno da je jedino rješenje da Vlada osigura uvjete za gospodarski oporavak kako bi se otvarala nova radna mjesta gdje bi novozaposleni bez straha kupovali nove stanove.

Vlada RH mora se okrenuti proizvodnji. Tu je rješenje, a ne prodavanjem magle o poticanju prodaje stanova koje građani ne mogu kupovati iz razloga što su osiromašeni.

U Republici Hrvatskoj ima milijun hektara neobrađenog poljoprivrednog zemljišta i naša država mora biti organizirana i poticati organiziranu domaću proizvodnju. Što znači da svako područje proizvodi ono što najbolje uspijeva i da od tih proizvoda stvaramo brandove zdrave hrane. Samo tako možemo biti svoj na svome.

Neka Vlada potakne program proizvodnje 60.000 tona povrća za podravkin proizvod kao što je Vegeta koje se u potpunosti uvozi i izgradi šest (6) tvornica u raznim dijelovima Hrvatske, svaka za preradu deset (10) tisuća tona povrća za navedeni proizvod. To će biti najbolji i najuspješniji gospodarski oporavak.

Zagreb-Zadar, 18. veljače 2011. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA







Post je objavljen 18.02.2011. u 16:20 sati.