Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> Uskoro novi singl "TREMOLO" VATRA feat. DAMIR URBAN <<<

Gotovo 3 godine nakon što je John Travolta najavio od struke i publike hvaljeni peti studijski album Sputnik koji je zaradio brojne nominacije u kategorijama Porina, Zlatne Koogle i Indexa, grupa vatra najavljuje Tremolo, prvi glas koji ćete čuti sa nadolazećeg albuma.

Ovoga puta riječ je o suradnji Vatre i umjetnika, pjevača i tekstopisca Damira Urbana, u obliku dueta koji je savršeno začinio novi zvuk koji je Vatra stvorila u Tremolu, naglasivši dodatno komponentu emocije te nesvakidašnju ritmiku pjesme.

Ivan Dečak o Tremolu:
''Pjesma Tremolo govori o strahu od kolotečine unutar duge veze, o strahu da od jednog predivnog životnog perioda ne ostanu samo eksponati u muzeju prekinutih veza, imena tetovirana na koži i podsjetnik koji zvoni za važne datume.

Da se tako nešto ne bi i dogodilo, pjesma u posljednjim stihovima donosi optimističnu sliku, koju bi tu i tamo valjalo zaista i osvijestiti.

Naravno, zahvaljujemo se Urbanu bez čije vokalne interpretacije Tremolo ne bi dobio težinu kakvu smo priželjkivali.''

Vatra se trenutno nalazi u studiju ''Pleasantville'' u Zagrebu gdje sa producentima Jurom Ferinom i Pavlom Miholjevićem (Svadbas) dovršavaju pjesme za novi album koji očekujemo u drugoj polovici godine.
Kako Tremolo zvuči moći čete čuti već od sljedećeg tjedna.

Post je objavljen 16.02.2011. u 09:52 sati.