Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/another-perfect-wonder

Marketing

Dont worry , be happy

"Ako umrem mlad, posadi mi na grobu samo ruzmarin.
Ne dozvoli tad da naprave od toga tuzni treci cin.
Nek mi ne drze govore, nek drugom pletu lovore,
Ako umrem mlad, zaustavljen u koraku i snu."


Ma , šalim se.Kakvo umiranje.
Danas , danas se osjećam odlično , savršeno. =)
Nema te prepreke koja me može zaustaviti , nema toga što me može rastužiti.
Ne postoji neki poseban razlog tomu , zanimljiv vikend je bio definitivno.U petak je bilo dobro , nas 10-ak je izašlo , odigrali smo par partija stolnog nogometa i biljara i onda oko 11 na bambus party i ples. =D
Subota , uffff. =)
Prvo sam cijeli dan bio u šopingu u Zagrebu , kupio par košuljica , majicu i tako.Zatim sam išao na Bajagin koncert u Karlovcu , yeaaah! =)
Koncert je bio dobar , pravi rock , ali kratko je trajao.Na koncertu sam bio sa starcima , moje društvo ne sluša takve stvari , a i starci su mi bili ponosni i sretni šta sam sa njima , meni još bolje.
Nakon koncerta sam otišao do frendova u River ( mjesto gdje izlazim ) i zamisli iznenađenja , ona cura i dečki iz razreda su tamo bili (i dalje ne kuzim kako im je to uspjelo s obzirom gdje žive , ali ajde ).Uzmi pušku pa se ubi. :(
Lagano pripit sa koncerta još sam uzeo jednu pivu i sjeo do dečkiju iz razreda , da popričamo malo i tako.Ona je tamo sama sjedila , nekako tužna ako mene pitate , nisam ni obraćao previše pozornost na nju.
Ne bi me ni pogledala , kao da sam zadnji stranac tamo , a iznio sam joj sve svoje osjećaje , iskreno više me boli kurac za to.Nakon pola sata oni su otišli drugdje.
Sad kad razmišljam , kad sam pijan ponašam se kao zadnji kreten.Inače ne pušim , ali jučer ( odnosno danas ) u jednoj ruci piva u drugoj cigareta i na povišenom podiju se razbacujem na "Čik pogodi" hahaah.Ajoooj kako mi je sad neugodno jako hahah :P

"Stoji kraj mene
neka žena tužnog lica,
sva izgubljena,
čija li je jadnica.
Što si tako zao živote,
šta joj uradi
i gdje nesta one lepote
ko je pokvari.
Što si tako zao živote,
šta joj uradi,
ko li je zbog njene dobrote
tako nagradi."



Večer ne bi baš lijepo završila , da nisam frendu morao pomoći sa jednom curom koja se napila malo jače ( ostavio ju je na klupi samu na minutu da otiđe po jaknu , a već dva kretena došla oko nje misleći da je mogu iskoristiti , "šaka nos patos odmah" ).Pridržavao sam je pola sata , bez jakne koja je bila na njoj , smrznuo sam se u košuljici.Ali dobro , bar sam se otrijeznio.Curu tu sam par puta vidio , nikad pijanu ovako.Jadnica je mješala pića , nije se mogla izrigati jer ništa nije jela pa je stalno kašljala i pljuvala.Jako ružan prizor , gledati zgodnu curu da je tako sjebana , još k tome cura se bavi manekentsvom.
Nagledao sam se ja takvih i nadržao , ništa novo za mene , neki ljudi ne znaju da se nikako ne smije mješati pića a prije toga ništa ne jesti.I ne znam , cura se nakon nekog vremena odjednom raplakala i rekla da ona inače ne pije , ali da su je doktori poslali na pretrage zbog moguće leukemije i da je cijeli tjedan u "komi".Mislim da nije baš bila svjesna da nam to priča.
I kako onda da se ne počnem osjećati čudno , sjebano. =(
Odvukli smo je do njena stana i ja sam doma otišao sa starcima koji su bili malo pijaniji hahaha.Moja obitelj nije baš najnormalnija. =P
Kad sam doma došao osjećao sam se potišteno , tužno.

"Ide mi u životu ide mi , ali mi fali ono malo ljubavi..."

Ali danas se evo probudim , ručam ( probudio se u pola 2 , taman za ručak xD ) , sjednem za komp.I ne znam odjednom se počnem odlično osjećati.Baš me briga za sve gluposti , za sve ostale meni nevažne osobe u mome životu , baš me briga za njihovo mišljenje.
Vidim sve po fejsu neki depresivni statusi i linkovi vezani uz Valentinovo.Iskreno mene to nimalo ne dira , evo ne mogu skinuti osmijeh sa lica dok ovo pišem =D
Da , nesretno sam zaljubljen.Ali neću i ne želim se sa 16 godina zamarati sa tim.
Živim ODLIČAN život , imam sve što poželim , imam super obitelj.Roditelje koji su uz mene kad mi je potrebno , koji me podržavaju , imam super sestru.Ide mi dobro u školi , imam socijalni život , dobre prijatelje.
Bavim se sportom.Samo mi jedna stvar fali , ali ima vremena i za to.Neću se zabrinjavati sa time , doći i ta cura kojoj ću se sviđati ja a da se ona isto sviđa meni. =)
Pouka ? Nema je.Život je pun iznenađenja , nikad ne znaš šta će te snaći i kada.Zato živim svaki dan , tjedan , vikend kao zadnji.No regrets. :)
Duže vrijeme nisam ništa napisao , nisam imao inspiracije a ni vremena previše.

"Each days a gift and not a given right."

Pjesme iz kojih sam izvukao riječi :

Bobby McFerrin - Dont worry , be happy
Đorđe Balašević - Slovenska
Mile Kitić - Što si tako zao živote ( znam , ali ova mu je pjesma dobra , poslušajte je bez predrasuda )
Danijela Martinović - Da je slađe zaspati
Nickelback - If today was your last day


Uživajte do sljedećeg javljanja.
Peace & love.
=D


Post je objavljen 13.02.2011. u 15:11 sati.