Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umbra

Marketing

jutarnji

Ipak je dobro ovo moje škrabuljanje, pozitivno se odražava na moje prehrambene navike i na neke druge aspekte svakodnevice. Npr. jučer sam opet imao kontroliran unos hrane i to zato što sam mislio o tome kako ču ovdje morat objasniti sam sebi što sam pojeo i zašto. Ok, doručak je bio obilan, tri sendviča tostiranog kruha, sa topljenim sirom, pilećom salamom, trapistom i majonezom, jednim jogurtom i dvije čaše soka, ali doručak ne dam, to ne izbacujem, kao ni pokoje pivo, a sve ostalo je na vagi. Tako sam jučer umjesto 9 komada štrudle ili savijače, ne znam što je ispravnije, pojeo 5, dva sa špinatom i sirom, dva sa sirom i zalio ih s kajmakom i jedan s bundevom, taj je bio sladak, pa sam ga ostavio za kraj. Inače bi pojeo najmanje po tri od svake. Reklo bih se da se popravljam. Ali to je tek jedan dan.
A i pogledam što sam prethodni dan upisao, uf, onaj jučerašnji upis mi zvuči kao posvemašnje kukmavčenje, ali nije, jest da sam zaključio da neke stvari jednostavno ne mogu stići ove godine, ali takvi zaključci kada ih se ovako napiše zvuče pomalo papčki. Ali eto, izgleda da ću biti papak jedno vrijeme, ne znam gdje je to na ljestvici papučarskoj, ali to ima i neke primjese ozbiljnosti. Mora imati, bar malo. Isto kao što jučer na toj nekoj čabi vezanoj uz posao ipak nisam zasjeo do prekosutra, pa onda na putu kući još navratio u kafanu. Ne znam da li se to zove ispravno ponašanje, ali nekakvo jeste.......uostalom ne mogu uvijek i svuda nazdravljati, mislim da bi se i superhik zamislio. Ali postoje prilike kada mogu i hoću. I za nazdravljanja i za putovanja i valjda će ih biti. Valjda ne smijem više razmišljati o tome šbbkbb, nego jednostavno krenuti nekim smjerom, pa kako bude. Znam da nikada neću biti Sledge i da nisam najsigurniji čovjek na svijetu i da teško donosim odluke jer je tu uvijek masa okolnosti koje treba uvažiti, ali sam u ono nekoliko tih nekih odlučica i stavića koji su moji, poprilično siguran.
Uff, kao da za pojesti umjereno treba puno razmišljanja. Ali nije lako riješiti se gladuških navika, nekima je samo glad na pameti...




Post je objavljen 13.02.2011. u 09:29 sati.