Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Uskopljani najbolji

Uspjeh uskopaljskih osnovaca i srednjoškolaca na županijskom natjecanju ko kviza "Lijepa naša"


Osnovna škola ''Jozo Gadžić-Čupo'' iz Stojkovića kod Novog Travnika, bila je domaćin županijskog natjecanja Eko kviza ''Lijepa naša'' u Središnjoj Bosni. Natjecanje je održano u petak, 11. veljače, a sudjelovalo je 18 osnovnih i 5 srednjih škola. Manifestaciju je otvorio pomoćnik županijske ministrice za prosvjetu, Zoran Matošević, dok je propozicije natjecanja pojasnio koordinatora županijskog natjecanja Eko kviza ''Lijepa naša'' u Središnjoj Bosni, Ivica Augustinović.
Najbolji u kategoriji osnovnih škola bili su učenici Osnovne škole ''Uskoplje'', drugo mjesto su podijelili osnovne škole ''Kiseljak'' i KŠC Travnik, dok je treće mjesto zauzela Osnovna škola ''Novi Travnik''.
Najbolji kod srednjoškolaca bili su učenici Srednje škole ''Nova Bila'', drugo mjesto pripalo je Srednjoj školi ''Kreševo'', a treća je bila Srednja škola ''Uskoplje''.
Prema riječima koordinatora županijskog natjecanja Eko kviza ''Lijepa naša'' u Središnjoj Bosni, Ivice Augustinovića, konkurencija je bila iznimna te je pokazana zavidna razina znanja. Ovome dodajmo kako su prvoplasirane škole u obje kategorije izborile pravo nastupa na državnoj smotri Eko kviza ''Lijapa naša'' koja će biti održana u Hrvatskoj. (vitez.info)

Post je objavljen 12.02.2011. u 21:25 sati.