Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkbjelovar1999

Marketing

NK Bjelovar prvak regije u dvoranskom prvenstvu 2011. !

U finalu je naša ekipa pobjedila NK Slaven Belupo rezultatom 1 : 0 golom Tonija Brezine i tako osvojila prvo mjesto u dvoranskom prvenstvu regije - središte Varaždin za uzrast U-12.

Od Dvoransko prvenstvo regije 2011


Čestitamo cijeloj ekipi: Jurici Baronić, Mariju Rajić, Toniju Brezina, Borni Rebić, Franku Kovačević, Mateju Hudaček, Arijanu Res, Jurju Fanton, Nikoli Kozić, Ninu Majdančić i Karlu Butorac, te treneru Mariju Kos na postignutom uspjehu!


A sada idemo redom. U Koprivnici, u novoj dvorani ŽRK Podravka odigrane su utakmice razigravanja između ekipa obiju skupina kako bi se dobio konačan poredak prvenstva. Postignuti su slijedeći rezultati:

NK Podravina Ludbreg - Mladost Ždralovi 0 : 4
NK Varaždin - NK Slaven Belupo 0 : 3 (1. polufinale)
NK Bjelovar - NK Nedeljanec 1 : 0 (2. polufinale)
NK Križevci - NK Virovitica 0 : 0
NK Podravina Ludbreg - NK Suhopolje 1 : 0
NK Varaždin - NK Nedeljanec 0 : 2 (za 3. mjesto)
NK Virovitica - NK Međimurje Čakovec 0 : 1
NK Mladost Ždralovi - NK Suhopolje 4 : 1
NK Slaven Belupo - NK Bjelovar 0 : 1 (finale)

Poredak:

1. NK Bjelovar
2. NK Slaven Belupo
3. NK Nedeljanec
4. NK Varaždin
5. NK Mladost Ždralovi
6. NK Podravina Ludbreg
7. NK Suhopolje
8. NK Međimurje Čakovec
9. NK Križevci
10. NK Virovitica

Ako je poredak u drugoj polovici tablice netočan, molim ispravak u komentar i odmah će biti ažurirano.

U prvom polufinalu NK Slaven Belupo pobjedio je ekipu NK Varaždin visokim rezultatom od 3 : 0 i tako saznajemo prvog finalistu.

Naši dečki u drugom polufinalu odigrali su sa NK Nedeljanec i postigli rezultatski minimalnu pobjedu 1 : 0. Igrači Nedeljanca bili su fizički jača momčad, nismo imali priliku vidjeti lijepi nogomet već rovovsku bitku prožetu neizvjesnim ishodom. Srećom, Borna Rebić uspjeva svojim pogotkom dovesti našu ekipu u vodstvo 1 : 0, te utakmica i završava tim rezultatom.

Slijedi finale sa Slavenom. Obje ekipe si ravnopravno pariraju, ali naša ekipa ima više prilika za udarce na gol. Odličan golman Slavena sve brani i već počinjemo razmišljati o penalima. U završnici utakmice Toni Brezina puca iskosa i ovog puta brza lopta ulazi pored Slavenovog golmana - 1 : 0 za Bjelovar.



Nakon 5 ciklusa natjecanja i više od 20 utakmica za svaku ekipu u više gradova, nakon ranojutarnjih odlazaka na put i preživljavanju na sendvičima ovime je završeno dvoransko prvenstvo regije - središta Varaždin za 2011. godinu. Nije bilo proglašenja, niti službene završne riječi ikoga od organizatora. Nije bilo nikoga tko bi djeci iz svih ekipa zahvalio na trudu i čestitao na rezultatima. I djeca i mi roditelji razočarani smo takvim pristupom i takvoj poruci službenih osoba i nadležnih sportskih organizacija upućenoj mladima koji se bave sportom.

Od Dvoransko prvenstvo regije 2011




Post je objavljen 12.02.2011. u 21:22 sati.