Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...rozo pismo

...Engelbert - Les Bicyclettes De Belsize

...opaaaaaaaaaa, dobija sam pravo pismo! ...promislin u sebi kad sam u sanducicu za postu vidija nesta sta nije licilo na neki racun ili reklamni letak.
...obicno pismo!!!?
...hmmmmmmmm i to roza kuverta???



...a u kurac, 'ko mi sad u ovo vrime mailova pise pravo pismo???
...jebate, da nije za rockas???...ili sta bar nije plava, pa bi se covik moga ponadat da je unutra bar 100€.
Obrnem ga priko ruka i vidin nema ni postanskog ziga, al' lipo pise moje ime!?
...ha, nema mi druge...otvorin ga, a unutra pise ovo:

Dragi Obadzo!
Posto si mi najbolji frend moran te pitat za pomoc. Neki dan sam otisla na posa, a muz mi je osta doma gledat TV ka' i obicno. Nisan odmakla niti do Konzuma, kad mi se auto jednostavno ugasija i sta. Provala sam ga ponovo upalit, al' nista od toga pa sam se pjehe vratila doma da pitam muza za pomoc. Kad sam usla u kucu, nisam mogla virovat svojim ocima jer sam zatekla mog dragog kako hoda po dnevnom boravku u mojim cipelama na visoke take i u tanga gacicama, nasminka facu i krevelji se u ogledalo. Kada sam ga pitala sta to radi, reka mi je mrtav ladan da je obuka moje gacice jer nije moga naci svoje, ali kad sam ga onako ljuta pitala zasto se nasminka, puka je ka' neka pickica i prizna mi da nosi moje stvari zadnjih po godine. Popizdila sam i rekla mu da cu ga ostavit, a ti znas koliko ga ja volin...tesko mi je i otkad se to desilo jedva da razgovaramo. Molim te ne govori nikom i reci sta da radin!



P.S. ...pisem ti ovako jer nisan sigura u oni jebeni emajl.

susjeda Ana

I da ja Vas ne bi puno drza u neizvjesnosti, cim sam dosa doma sija san za stol, uzeja lapis u ruke i napisa susidi isto takvo „pravo“ pismo, stavija ga u onu rozu kuvertu i ubacija u njeno postansko sanduce:

Draga Ane!
Malo sam konta o tvom problemu i moran ti rec da moze biti puno razloga zasto ti je auto crklo nakon tako kratke voznje. Provjeri pod prvo jel ima u autu goriva. Ako ima, onda vidi da ti se nije otkacija kakvi kabel od struje. Ako nista ne visi, onda ti nema druge nego ga odslepat u servis...jebat ga, tako ti je to sa ovim novin autima.

P.S. ...i ja ti pisen ovako jer mi je crka kompjuter i zavrsija u servisu.

susjed Obadzo


...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 09.03.2011. u 09:03 sati.