Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/imperialweekly

Marketing

GOSP. JOSIPOVICU: OSJECAMO DA SU PROTAGONISTI IDEJA SANU-A I MILOŠEVICA U VAMA DOBILI IDELANOG SAVEZNIKA

Autor: Bnet Press

Objavljeno: 22. January 2011. 12:01:54

Franjo sa nasljednikom

Nakon prvotnog zadovoljstva Vašom pobjedom na predsjednickim izborima, jer nadali smo se da je predsjednik Stjepan Mesic u Vama dobio dostojnog nasljednika, sve više osjecamo strah, da su, zapravo, prolongeri ideja SANU-a i politike Slobodana Miloševica u Vama dobili idelanog saveznika. Vi, naime, pozivajuci se na legalitet i legitimitet, ne krijete svoje simpatije prema tzv. Republici srpskoj, cime, s obzirom da je ista rezultat ekspazionistickog fašizma (i prema Republici Hrvatskoj) i genocida (što je sudski verificirano), pokazujete da niti ste legalista niti legitimista, vec, izvinite na izrazu, kvislinški fašista. Ne sumnjamo u Vaše uvjerenje, kao socijaldemokrate, da je srce na lijevoj strani, no uzimajuci u obzir odnos koji imate prema Bosni i Hercegovini, ocito je da ste u glavi “ekstremni desnicar”, jer desna hemisfera Vašeg mozga, koja odreduje osjecanja i kreativnost, vidno dominira nad lijevom, zaduženom za zakljucivanje, analiziranje i snalaženje u prostoru, u Vašem slucaju zaduženom za odnos prema pravu, pravednosti, nedavnoj prošlosti i vizionarskoj politici.

Srbija, odnosno njezina Vojska (agresorska JNA), trenutno progoni svog nekadašnjeg logoraša, vukovarskog branitelja Tihomira Purdu, što je, nakon hapšenja Ilije Jurišica, potjernice za Ejupom Ganicem, te sudskih procesa protiv pripadnika Oslobodilacke vojske Kosova, još jedna u nizu kriminalnih ironija beogradskog režima, koji preko svog trojanskog konja u Bosni i Hercegovini, tzv. Republike srpske, kojoj Vi svojim izjavama i postupcima i te kako dajete pozitivan publicitet, nastavlja proganjati svoje žrtve. Ocekujemo da prestanete s destruktivnom politikom potkopavanja stremljenja patriotskih snaga Bosne i Hercegovine da naprave pravedno gradJansko društvo, odnosno, ocekujemo da prestanete s podržavanjem destruktivnih snaga, koje pod krinkom konstitutivnosti nacionalnih zajednica (što nije upitno) sprovode politiku konstitutivnosti ratnih zlocinaca i kriminalaca, te, što je još opasnije, konstitutivnosti Srbije i Hrvatske na teritoriji Bosne i Hercegovine, što je protupravni cin ustavne agresije na jednu suverenu zemlju i nastavak politike Miloševica i Tudmana.

Predsjednice Josipovicu, vratite se, dok nije kasno, kontinuitetu politike gospodina Mesica, kaže se u pismu koje je u ime Bosniaks Stichting Most potpisao Edit Agovic.

Javlja Enes Celosmanovic




Post je objavljen 09.02.2011. u 06:39 sati.