Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/napomene

Marketing

146.



DNEVNA

MAŠTARIJA

U PONOĆ



Moj otac je običavao govoriti „Po noći tikve cvjetaju!“ ili preciznije „U ponoć tikve cvjetaju!“ Ne znam što je sve pod tim mislio, ali može se primijeniti na Pauka koji je noću, a naročito oko ponoći, posebno nadahnut. Bez pozdrava i uvoda je krenuo:

Subota, 19.11.2005. u 00:51
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
danasnje sanjarenje


Danas sam cijeli dan razmišljao o onome što ste mi jučer usadili razgovorom o tome kako bih Vam kuhao. Zamišljao sam da sam Vaš kućni rob koji radi služinske poslove. Spremam, perem suđe, čistim kadu, perem pod i prozore... Sve to moram raditi gol, samo s malom pregačom. Za pregaču je ovješena šiba kojom me kažnjavate ako uočite neki nedostatak u onome što sam napravio ili neki propust. Vi ležite, listate neki magazin, slušate muziku, gledate film koji sam donio iz videoteke, a ja moram raditi da bi sve bilo čisto. Možda me pošaljete na instrukcije nekoj iskusnoj kuharici da me poduči, da Vam mogu i kuhati... Ja spavam na podu podno Vašeg kreveta ili u sobi u podrumu ako pozovete nekoga sebi preko noći. Ako Vam netko dođe u goste, moram poslužiti Vas i Vašeg gosta, a zatim se udaljiti. Ili me zadržite da bi se zabavljali sa mnom, ako je to neka prijateljica.

Možda je krenuo odmah bez okolišanja jer je primijetio da je Mlada domina na „Iskrici“ i želio je privući njezinu pozornost i odmah odagnati sve ostale koji su je opsjedali. Po brzini njene reakcije reklo bi se da je uspio:

Subota, 19.11.2005. u 00:53
Pošiljatelj: Mlada domina


koristimo te kao stolić za piće ili pepeljaru.

I način na koji se nadovezala bio je ono što je on želio, pa ju je podržao pružajući joj još više sadržaja u istom stilu, sve malim slovima i bez interpunkcije da je ulovi dok joj se raspoloženje nije promijenilo:

Subota, 19.11.2005. u 00:57
Pošiljatelj: pauk


naslon za ispružene noge ili salvetu

Ona je pronicljivo naslutila što ga je obuzelo:

Subota, 19.11.2005. u 00:58
Pošiljatelj: Mlada domina


uzbuđuje te pomalo takav scenarij?

On joj je volio otvoreno priznati svoje slabosti, ukoliko bi se to moglo okarakterizirati kao slabost:

Subota, 19.11.2005. u 01:00
Pošiljatelj: pauk


Jako me to uzbuđuje. Cijeli dan kovitlam po glavi razne varijacije.

Nekoliko minuta kasnije ona je naglo odlučila prekinuti razgovor koji je obećavao kao da će se još dugo razvlačiti:

Subota, 19.11.2005. u 01:04
Pošiljatelj: Mlada domina


laku noć

Njemu je trebalo tri minute da se pomiri s preokretom, a zatim je ulizički prihvatio, tako bukvalno ulizički na nije moglo biti ulizičkije:

Rado bih Vas ponizno lizao dok ne zaspete, lizanje za uspavljivanje.
Ipak, njegovo ulizivanje je imalo u sebi i notu drskosti jer je zapravo ponovio istu ponudu s kojom joj se na samom početku njihovog kontaktiranja obratio, a ona ga izgrdila.






Post je objavljen 29.11.2006. u 01:46 sati.