Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sjenovitastranamoguma

Marketing

San od jutros

Evo sanjala sam danas kratak, ali zanimljiv san, stvarno ne znam što znači, a i nije bilo izazvan nikakvim vanjskim uvjetom (tipa, deka mi padne, pa sanjam da hodam gola selom i sl)

Kolko se sjećam, kod mene se okupilo društvo nekih mojih frendova i znanaca, i to ni pet ni šest nego u mojoj sobi. Ja i jedna frendica gledamo van kroz moj prozor i vidim mjesec puno veći nego inače, ma 5 put veći, a on sve veći, ko da ga privlačim sebi bliže. Ma gotovo da mi je ušo u sobu kak je bil velik i blizu mi. I povećava se. Ubrzo vidim na njemu sve ko da je pod mikroskopom,svaki kamen i stazu i sve i čudimo se ja i frendica koji je vo k,,,. Kad pogledam u stranu tamo još jedan mjesec.,kao kopija ili tak nešto..čak je bil malo u sjeni.
Onda počne puhat neki vjetar, kao bit će smak svijeta, uragan il nešto, nešto se sprema, a nitko ne zna što, al slutimo da ima veze s mjesecom. U biti ne znam koji je točno povod okupljanja, ali svi smo tamo.
Počne se dizat prašina, vjetar jako puše, a svi pokušamo dokučit što se zbiva, svi već pomalo u panici.
Izađem iz sobe na hodnik i pogledam kroz prozor vrata od balkona, 30 metara dalje je glavna cesta. I umjesto da vidim koji auto, ja vidim jebeni leteći tanjur kako se spustio s neba i juri na nekih 5 metara visine niz cestu i nestane , ne vidim ga više jer je zavoj malo dalje.
Ne velik leteći tanjur, ali točno onakav kakav ga opisuju-okrugli, rotirajuća svjetla i to..ko igračka mi gotovo izgleda. Pomislim, točno je isti kak su ljudi pričali već. znači, istina je, postoje....pomislim, sva uzbuđena i poprilično uplašena, fakat sam se uživila u san.
Javim svima, bratu, brat u panici,suze mu oči al mi kaže da ne vjeruje, da to ne može biti istina, ne nema šanse, ostali se čude i u panici su al mi vjeruju, čak netko priča da je vidio isto.
I to je to, nemam pojma kaj je trebalo bit.
Al baš mi bilo simpatično.....' a tako značii, IPAK postoje! '

Post je objavljen 08.02.2011. u 22:46 sati.