Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> DANIJELA MARTINOVIĆ - novi album uskoro u prodaji !!! <<<

Nakon skoro šest godina od posljednjeg studijskog albuma, Danijela Martinović predstavlja novi album 'UNIKAT' sa 10 novih studijskih pjesama.

Osim standardnog CD izdanja, Danijela je odlučila počastiti svoje vjerne fanove povodom Valentinova pa će u prodaji ekskluzivno biti i LIMITIRANO izdanje koje će osim novih pjesama uključivati i bonus track „Za tebe rođena“ – duet sa Arsenom Dedićem i DVD sa dva spota, 'Pola, pola' i 'Danijela časti', making off video spota „Pola, pola“ te galeriju neobjavljenih fotografija, kao i prigodni screensaver.

Osim singlova 'Danijela časti', 'Zarobljenik uspomena' - dueta s Halidom Bešlićem te aktualnog singla 'Pola, pola', koji su najavili novi album, na albumu se kao bonus track u redovnom izdanju nalazi i remix singla „Danijela časti“.

Glazbeni producent i supervizor albuma je Petar Grašo.

Danijela je ovaj album pripremala vrlo temeljito i sam odabir pjesama za ovaj album trajao je čak nekoliko godina, ali sada nakon što je završen, zaista može biti ponosna na posao koji je napravila, na radost svojih vjernih obožavatelja koji s nestrpljenjem iščekuju njezin novi album.

Od danas na Narodnom radiju počinje 'Tjedan Danijele', u kojem ćete ekskluzivno moći preslušati pjesme sa albuma 'UNIKAT'.



Post je objavljen 08.02.2011. u 09:27 sati.