Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubamarasarena

Marketing

Gdje sam ono stala...

Obožavam čitati knjige. Ali svako malo i prekidam čitanje. Da bi znala gdje sam stala, jer nisam od onih koji savršeno upamte na kojoj su stranici stali sa čitanjem (zapamte čak i odlomak!), uzmem prvo što mi je pod rukom da označim stranicu.
To budu otkinuti ćošak novina, papirić s napisanim stavrima za iduću kupovinu, reklame, olovka, čačkalica, ravnalo.......jednom je to bila i papuča u nedostatku bilo čega drugoga.
U posuđenim knjigama iz knjižnice sam prije znala naći raznovrsne označivače stranica....ljudi se snalaze na razne načine da zapamte gdje su stali.

Radila sam već prije razne papirnate verzije. Sada mi je ostalo raznih malih filcanih komada, pa sam se sjetila napraviti jednu vrstu označivača (bookmark... još jedna riječ koja je došla i ostala) koju neću tražiti posvuda oko mene (jer se baš taj tren odlučio izgubit negdje iza jastuka), nego će mi uvijek biti nadohvat ruke.



Napravila sam dugačku špagicu od raznobojnih niti debljeg konca i na svaki kraj pričvrstila jedan filcani komad. Jedan dio špage stavim na početak knjige, a drugi dio mičem po stranicama kako čitam...i uvijek znam gdje sam stala kad moram naglo prekinuti čitanje.



Što vi koristite za označit u knjizi gdje ste stali?


Post je objavljen 07.02.2011. u 12:10 sati.