Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vaha-tips

Marketing

Odličan niz..

Ovako je izgledao listić poslan korisnicima dana 6.2.2011.


U odličnom smo nizu, može se reći i 100%-tnom, u veljači za sada 5/5.

ruk 16:45 AG Kopenhagen-KIF Kolding 1 @ 1,25
Ovo je susret 18. kola rukometnog prvenstva u Danskoj..igraju 2 ekipe, jedna odlična druga solidna. Kopenhagen je trenutno vodeća ekipa prvenstva koja je u 17 kola skupila čak 16 pobjeda i samo jedan remi.. U Kopenhagenu igraju igrači koju vam nakon svjetskog prvenstva ili od prije jednostavno moraju biti poznati.. Kasper Hvidt, Niclas Ekberg, Mikkel Hansen, Joachim Boldsen, Rene Toft Hansen, Snorri Gudjonsson, Atlason..njihova imena nakon prvenstva ili od prije zvuče uistinu moćno... Hansen bio najbolji strijelas SP..Boldsen iskusan nedavni reprezentativac. Kod gostiju također treba izdvojiti: Mateo Garralda, Kasper Sondegaard, Bo Spellerberg, Anders Petersen, Ole Erevik, Lars Christiansen..Mislim da je Kopenhagen puno bolja i kompletnija ekipa, ovo nije veliki koef iako mislim da bi trebao biti i manji, no 1,25 je vjerovatno jer je u prošlom susretu dok je Kopenhagen bio gost završilo 31-30 za Kopenhagen..Kolding trenutno na 8. mjestu sa omjerom 9-2-6.

Odb 18:00 Itas Trentino-LB Macerata 1 @ 1,25
Susreću se 2 jaka kluba, Trentino trenutno prvi u ligi sa 16 odigranih utakmica i 16 pobjeda.. od toga 8 kod kuće gdje nije izgubio NITI JEDAN set.. što je uistinu impresivno..Macerata je trenutno trećeplasirana i ima omjer 12-4, kod kuće i u gostima po 6-2, Macerata je opasna no ako pogledamo u nedavnu prošlost gubila je u gostima od Trevisa i Modene, momčadi koje se nalaze na 4. i 5. poziciji što znači da čim dođe neki ozbiljniji protivnik imaju problema, mislim da će Macerata možda i set uzeti, ali nebi trebala pobjediti..

Nog 19:15 Porto(1.pol)-Rio Ave 1 @ 1,40
Porto trenutno prvi sa 11 bodova ispred drugoplasirane Benfice koja ima utakmicu manje, mogu oni igrati ovu utakmicu ležerno no mislim da im je ipak cilj pobjeda i 3 boda.. Rio Ave trenutno na 14. mjestu sa omjerom 3-5-9, e sada .. uzeo sam ovaj par upravo zbog igre Porta kod kuće. Imaju omjer kod kuće 10-0-0 (iako je trebalo biti 9-1-0, taj "remi" su gosti imali penal u zadnjoj minuti i "slučajno" promašili gol za 5m ali nije bitno..) , u prvom poluvremenu od 10 utakmica imaju 9 vodstva i samo jedno nerješeno, u tih 10 poluvremena dali su 19 golova i primili samo jedan,što govori da očito daju veći trud prvom poluvremenu nego drugom, iako bodovi Rio Aveu trebaju za opstanak mislim da će ih Porto zgaziti jer se ne nalaze slučajno na 3 mjestu odozada a Porto na prvom..

Niži ulog
Koef.: 2,18 HL
Sretno!

Post je objavljen 06.02.2011. u 21:59 sati.