Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

MYLONKE ( SUTRAŠNJI STAND UP NASTUP U STUDIJU SMIJEHA )

MYLONKE

Dobra večer ja sam Mylo! Eto imena kojeg je lako zapamtiti! A za svaki slučaj tu je i osmijeh koji se ne zaboravlja! He he he!

Što ima novog kod vas? Ništa? Kod mene ima uvijek nešto! Evo jutros sam ustanovio kako sam ojačao! Kako to znam? Obrijao sam se u tri poteza! Prije mi je trebalo 15!

Javila se u meni kriza identiteta! Ne znam više gdje pripadam! Mislio sam da sam muškarac! Žene su mi rekle da nisam za ženu – nisam kompletan! Pederi su mi rekli da sam preružan da bi bio peder – nitko mi ne bi povjerovao! Zato sam vjerovao kako sam muškarac! Ali više nisam ni u to siguran! Zašto?

Jeste čuli za muške najlonke? Tko nije! Znači ako si muško nosit ćeš najlonke, ok! A što ako ih nećeš nositi? Što si onda? Tko je taj idiot koji je došao na ideju da bi muškarci trebali nositi najlonke? I tko će biti taj prvi koji će ih navući na sebe i reći: - Gledajte me o gledajte! Imam najlonke – ja sam pravi muškarac! Zar stvarno?!

Zaboravi reklame za Old Spice, Axe, i ostale macho proizvode! Sad su najlonke pokazatelj muškosti! Žene ako želite pravog muškarca sad znate – pravi muškarci nose najlonke! U kakvom to svijetu ja živim, ne vjerujem!

Mislim gle, muškarci su i prije koristili i nosili najlonke – ali na glavi!! Kad bi vidio muškarca sa najlonkom na glavi znao si da će biti sranja! Muškarac sa najlonkom na glavi uvijek je imao gun u rukama ili bar nož! Usro bi se u gaće od straha kad bi ga vidio! Odao bi respekt toj osobi i zahvalio Bogu ako si ostao živ! Najlonka na glavi muškarca značila je strah i trepet, moć!
A što će u rukama imati ovi muškarci koji odjenu najlonke – torbicu?!!

Muškarci počinju nositi žensku odjeću?! Zašto?! Dajte mi neki razlog! Neki smisao u tome!
Desetljećima su se žene borile da se odijevaju kao muškarci, da i one nose hlače i kad su u tome uspjele sad se muškarci počinju odijevati kao žene! Kud ide ovaj svijet!

Ali iskreno ne znam čemu se čudim! Ako pogledamo povijest ljudskog roda, otkrit ćemo kako su muškarci oduvijek bili više femenino nego masculino! Svi su nosili haljine, suknje, minice.... Pogledajte samo Rimljane i njihove suknjice, pa Grkljane i njihove haljine, Škote i njihove suknje, pa i Isus Krist Sin Božji nosio je haljinu, da ne spominjem Robin Hooda i ostalu ekipu koja se šetala u tajicama! Muževni Tarzan kralj džungle nosio je kožnu minicu.... što se ja uopće čudim za najlonke!

Netko je negdje napisao da ćemo mi muškarci izumrijeti i kako je krenulo tako i izgleda... Sve više muškaraca uzima porodiljni dopust i ostaje kod kuće čuvati dijete dok žena radi, sve više muškaraca mijenja spol i sad su počeli nositi najlonke... Sudnji dan se bliži...

Ja nikad neću odjenuti i nositi najlonke! Iz dva razloga!
PRVI: Tko bi pri zdravoj pameti ikad želio vidjeti mene u najlonkama?! Mislim Ikad?!!
DRUGI: Kad pravi muškarac odjene najlonke to su još uvijek najlonke ali kad ih odjene Mylo – to su Mylonke.....

Sad sam eliminirao još jedan poklon koji neću kupiti svojoj dragoj za Valentinovo - najlonke! Mogli bi se posvađati tko će ih od nas dvoje nositi..

Post je objavljen 06.02.2011. u 22:27 sati.