Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gutanzaniji

Marketing

Peškarija - drugi dio

Ovi prizori su iz afrike, što ne znači nužno kako su sve ribarnice prljave iako znamo sa sigurnšću kako ne mogu biti baš čiste.





Silazno stepenište otkriva... Ne baš čist prizor.






Šarena afrička peškarija…






Je kanal ali ne baš suecki.






Poslije ovog nemam baš neko mišljenje o čistoći ribi koju jedemo ovdje.






Evo još jedne potvrde istog. Riba se kupuje na ovoakovim stolovima aukcijom ili cjenjkanjem - nema izvješenih cijena






Kako bi ribu održali što svježijom, dijeli se led (ili se možda i prodaje).






Par velikih...






I još par srednjih.






Jedna osoba ne pripada u ovaj prizor. Koja ? Odgovor na dnu...






Tu je i kuhinja za one koji ogladne.






Nekako mi se čini opasan ovaj biznis, ove ribe su otrovne. Iako ne u ovom trenutku, ali ipak.






Ono što se ne vidi u mračnom dijelu desno je kuhinja u kojoj se pripremaju, odnosno u nekakvim wokovima prže ribe. Jedan komentar sa mjesta događaja: "vidi kako je ulje crno, nadam se kako nije motorno." FYI lokalci koriste ulje za prženje do iznemoglosti.


Odgovor: Pa ona u štiklama. Ja sam svoje stare tenisice bacio poslije posjeta jer ne isplati ih se prati - smrad ostaje.

Post je objavljen 04.02.2011. u 06:27 sati.