Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ladyeva

Marketing

59.

mogu i sebe lagati. ali.
da bolje mi je. da, mogu te preboljeti. ali ne mogu prestati da budeš dio mene. ne mogu prestati voljeti što smo bili ni što jesmo. da, nema tu budućnosti. ali to ne znači da mene može boljeti. to ne znači da sam te prestala voljeti. ne mogu drugačije, uza sve moje odluke, tvoj glas, tvoje ime na ekranu...čini da moje srce ubrzano kuca, da nemam sline i da sam na rubu živaca. ne mogu, tvoje postojanje u meni izaziva tako jaku kemiju da se ne mogu smiriti. znaš to. znaš što mi samo spomen tebe, a kamoli tvoja blizina radi. ne možeš lažirati tako nešto. pitam se. je li to to. ili postoji više. samo ja ne moggu zamisliti više. zato te tako jako ne dam. zato jer ne mogu zamisliti da može biti očitije. da može biti više.
i želim ti sreću. i volim i ja tu ženu. jer tebe usrećuje. sad znam. da te volim toliko da te puštam da voliš :)i samo mi odzvanja u glavi: premlada sam da znam to. ali opet. ne bih mijenjala ni sekund. ja jesam zbog tebe. i ti zbog mene, znam. i drago mi je. i drago mi je da te ona usrećuje. i bolje joj je ;)
molim te nemoj me ostaviti u prašini. nemoj mi ni buditi ljubav. ne znam šta želim, vidiš. tebe. da. al kao što si i ti napokon zaključio, mi smo potpuno nenormalni zajedno. mi ne možemo biti. i zato budi s njom, budi sretan. ne brini se toliko, naći u i ja nekog, znaš da ja brijem na ljubav. ali ne ovako. nikad ovako. ne može biti. tymora me voli, al ne toliko. pa hajmo dalje. zahvalna na prilici. zahvalna na ljubavi. zahvalna na tebi. poluživa, ali živa bez tebe. pitam se jel vrijedi biti poluživa, al ne dam se. jebote kako si mi falio :) opet mi se ne živi. ne proživljava. da, divan je. da, divna je. nije ti. nisu ti. smiješim se. jer nije bitno. jer mogu dalje. kolko tolko. šepajući. jer te volim, upravo zato. jer znam što god da se desi, imala sam to nešto. a to je ohrabrujuća misao.

Post je objavljen 04.02.2011. u 01:53 sati.