Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vaha-tips

Marketing

04:30 LA Lakers - Houston(ki) 1 @ 1.20
Lakersi u crnoj seriji sa 2 poraza, no oni gotovo nikada ne gube dvije utakmice za redom a kamoli tri.. gubili su od Bostona i Sacramenta. U obe je utakmice Bryant briljirao, možda je zapravo problem što je jedini on bio taj koji je držao Lakerse u igri. Houston ima također seriju od 2 izgubljene.. San Antonio i Dallas. U posljednjih 10 susreta Lakersi vode sa 6:4 iako treba naglasiti da ogromnu većinu pobjeđuju domaćini (Lakersi nerjetko pobjede Houston i u gostima). Ozljeđeni kod Lakersa su: Bynum (on će možda i zaigrati), Ratliff, Barnes.. dok kod Hpustona ne igraju Jaffries, Miller, Ming.. u svakom slučaju Lakersu su bolja ekipa i ubjeđen sa da dobivaju ovu utakmicu.

18:00 Hemofarm - Uniks Kazan X2 @ 1,35
Večeras se u Vršcu igra 3 kolo Eurocupa između domaćeg Hemofarma i ruske ekipe Kazana.Kazan u Vršcu dolazi sa omjerom 2:0 i u seriji je od 5 pobjeda za redom.Ekipa Hemofarma je prošlo kolo dobila Cedevitu 16 razlike i poslje te utakmice zaredala je dva poraza jedan od Cedevite u NLB Ligi i drugi poraz sada prije tri dana u Sloveniji od Olimpije preko 30 koševa razlike.Ekipa Hemofarma je u velikom padu i krizi i kada znamo da su ekipu nedavno napustili: Markovic,Marijanovic,Jagodnjik i Macvan koji su pravi igraci tako da ekipa Hemofarma nije više ona ekipa od početka sezone.Danas se ekipa Hemofarma teško može oduprijeti ekipi Kazana ..

20:45 Arsenal(PiK)-Everton 1 @ 1,30
Arsenal je 30.1. igrao utakmicu protiv Huddersfielda. Uz samo jedan dan odmora evo i utakmice protiv Evertona. No ipak.. Everton je dan ranije igrao utakmicu protiv Vhelsea u FA kupu pa možemo reći da je Arsenal ipak bolje prošao. Loša vijest za Arsenal je ta da vjerovatno neće biti Nasrija. Arsenal je trenutno na drugom mjestu i trudi se držati korak za Man. Utdom. Statistički gledano od 2006.Everton nije uspio dobiti Arsenal.A iza toga uspio je samo jednom izvući 1:1 na gostovanju kod Arsenala. Mora se napomenuti da je Everton u dosadašnjih dvanaest utakmica na gostovanju sedam puta izborio neriješen ishod.Sa druge strane Arsenal je od jedanaest utakmica kod kuće sedam puta pobijedio sa gol razlikom 25:11.Arsenal je druga momčad po broju datih golova,tri manje od Manch.Utd.koji je dao 51 gol. Bit će ovo utakmica u kojoj Arsenal mora pobjediti.

Niži ulog
Ukupni koef 2,10
Sretno!


Post je objavljen 01.02.2011. u 16:56 sati.