Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vaha-tips

Marketing

19:00 CA Osasuna-Real Madrid 2 @ 1,35
Real ovo mora dobiti, a što se mora nije i ne smije biti teško. Svima nam je poznata situacja u 1. španjolskoj ligi i vječita borba Barce i Reala za prvo mjest, za pobjedu u kuou kralja, pa eto i ove godine ista situacija. Pošto Barcelona bježi trenutno 7 bodova i utakmicom više, mislim da bi današnji poraz Reala gotovo pa i osigurao naslov Barceloni, stoga mislim da se to neće dogoditi. Što se tiće ovih piskaranja po novinama stalno o nekim turbolentnim situacijama u svlačioni Reala baš i ne vjerujem u njih ipak mislim da su stabilni i preveliki profesionalci da bi ih takvo što moglo baciti iiz takta.
Malo o današnjem susretu, Osasuna je pri dnu ljestvice sa 18 bodova ima svega 4 pobjede 6 remia i 10 poraza, u 20 odigranih utakmica zabili su 19 golova, a primili 28, prošli mjesec ih je Barca na njihovom terenu dobila 3:0. U zadnjih 20 međusobnih susreta igranih s Realom, Real je slavio 14 puta, 4 x je bio nerješeno, a četiri puta pobjedila je Osasuna.
Real je 2 na ljestvici sa 16 pobjeda 3 remia i 1 porazom, ova tri boda im trebaju kao ozeblom sunce, pa uz onakvu ekipu na terenu ne očekujem drugo osim pobjede!

19:00 30,5/L.James (Oklah-Miami) 2 (VIŠE) @ 1,85
Nema Bosha, Wade ide u bolnicu na neke pretrage, jednotavno je LeBron James glavni i smije raditi što god hoće dok nema ove dvojce. Informacije o ozljedi preuzete sa http://nbacro.com/nba/miami-heat/nova-ozlijeda-dwyanea-wadea-10057
Nedavno smo igrali na Wade manje, ali on tada nije trebao nastupiti.. nažalsot nastupio je(i zabio više) i to se odbilo treneru u glavu, opet se ozljedio.

niži ulog
2,49
sretno!


Post je objavljen 30.01.2011. u 17:55 sati.