Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gosponprofesor

Marketing

Treba li nam ipak spolni odgoj u školi?

Danas mi je na sat upala kolegica, razrednica dotičnog (prvog) razreda. Htjela je samo podsjetiti učenike da u školu dolazi uvaženi liječnik, ginekolog, koji će im održati predavanje o spolno odgovornom ponašanju i svime što je s tim u vezi te da mogu pripremiti pitanja na papirićima tako da mogu ostati anonimni. Oboje smo ih poticali da prisustvuju predavanju, a kolegica je čak rekla da bi i ona imala što pitati (a nekmoli neće oni!).

Po povratku kući, dočekao me e-mail: link na jedan forum na kojem se pojavilo sljedeće pitanje (objavljujem ga ovdje s pripadajućim pravopisnim pogreškama):

Ovo je pitanje samo za one koji su upućeni u ginekologiju jer mi treba važan odgovor. Šta se dogodilo? Bila je takva sitvacija da sam spavala s jednim slatkim Crncem kojega sam upoznala na moru u jednom našem Dalmatinskom gradu eto sad prije par tjedana. Nismo u vezi priznajem to je ljetna avantura, nije one nite stand, ali nešta slično, many nite stand, ali nije ono ljubavna veza, ali nema veze sad za pitanje. Pitanje je sljedeće: Hoće li to što sam bila u seksualnom kontaktu sa drugom rasom (Crnačka rasa) i sa (crnom) spermom imati utjecaja na moju trudnoću recimo za par godina, postoji li mogućnost da se rodi crno dijete? Jer bilo je takvih slučajeva da je žena bijela, muž bjel a dijete crno a neznaju otkuda. Postoji li mogućnost da crni spermij utječe na buduću trudnoću (za par godina ili tako?)?? Eto ako neko ima sličnih iskustava neka odgovori, zanima me da se ne bi iznenadila jer sad me to ipak malo muči. Jedno je seks a drugo obitelj i djeca.

Image and video hosting by TinyPic

Razvila se podulja debata koju možete pratiti, a možda se i uključiti, i tako pomoći zbunjenoj djevojci, kad joj već nisu pomogli roditelji, vjeroučitelji ili profesori.

Post je objavljen 01.02.2011. u 15:53 sati.