Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/another-perfect-wonder

Marketing

Odjeb je lansiran

A ti si zena za sva vremena
ti si k'o stvorena za srecu
ali ne sa mnom



Naslov sve govori.Jebi ga.
Bajan dan ta subota , cijeli dan provedem u krevetu zbog upale zubnog mesa , ma ....
U petak sam izašao van , popio par pića da skupim hrabrosti i curi toj sam poslao poruku na fejsu i objasnio kako se osjećam.I u subotu sam tek na fejs došao oko 6 navečer , inače imam osjetljivo zubno meso , a moj burniji način života ne pomaže.Kada sam se ulogirao na fejs , prvo sam bio iznenađen jer nije bilo odgovora , to baš i nisam očekivao jer ona je dobra , pristojna cura.Ali oke , nakon 20 minuta mi se javila u chat , rekla je kako je pročitala poruku , da bi ona razmislila o svemu ali je zaljubljena u drugog.
Ja ono , djelujem cool , u stilu "nema veze" , a najradije bih vrištao. =(
I , jebi ga , šta da radim.


"Ne pomažu tablete uz sav alkohol..."

Upala i još sve to , jednostavno sam morao izaći van , jer bio bih cijelu večer potišten i u "kurcu".Zato sam se nakljukao sa četiri tablete protiv bolova da smire upalu i dogovorio se sa frendovima.
Da previše ne duljim , izlazak je završio sa ispijenih deset Vodka Red Bulla , cca. 4 deci same vodke.
Znam , pretjerao sam malo , ali začudo bio sam samo pripit , normalno sam se ponašao.Legao sam tek negdje oko 3 , tek tada sam shvatio kakvu sam glupost napravio sa mješanjem tableta , vodke i red bulla.Užasan osjećaj , srce odjednom počne kucati brzo , pa jako uspori , pa ponovo ubrza.Mislio sam da sam gotov , panika me uhvatila skroz.Imao sam više sreće nego pameti.

Yeah, I'm gonna have to move on
Before we meet again
Yeah, it's hard
If you had've only seen


Ne moram vam ni opisivati kako sam se loše osjećao zbog svega , kao da me kamion pokupio.A prvo što sam vidio kad sam se ulogirao na fejs je bila ona i neka pjesma koju je stavila , još uz to i profilnu novu ima ( na kojoj je predivna :/ ).Samo sam na nju mislio.
Shvatio sam da je moram totalno zaboraviti , jer ovo nema smisla.Uz teške muke i nelagodu sam je izbrisao sa fejsa , ali to je bilo za moje dobro. =)

Ljubavi,koliko treba mi vremena
Koliko da te zaboravim


Cijelo to popodne sam proveo "uništavajući" vreću za vježbanje , morao sam svu tu potištenost i sav taj "bijes" izbaciti nekako.Imao sam hrpu predmeta za učiti , jer dosada nisam knjigu niti taknuo , nije mi se dalo , a i stalno sam razmišljao samo o njoj... =(
Ali eto , opet nisam ništa učio , na sreću danas me nitko od profesora nije otvorio. =P

Da imam pravo na jos jednu zelju
na onu koju zovu poslednju
po prvi put ja znao bih sta zelim
ja zeleo bih, zeleo bih nju


Mislim , odljubiti ću se ja od nje kad tad , ali bojim se da će trebati malo duže vremena.Ona je prva cura u koju sam se baš zaljubio , jebeš ove dvodnevne simpatije.Samo mislim na nju , šta god da radim , čak dok spariramo na treningu ja znam odlutati negdje u mislima zbog nje i par puta dobiti po glavi hahaha. =)
Nikada zbog neke cure se nisam napio , hrpu noći proveo ne spavajući i buljeći u strop , nikada nisam bio u situaciji da mi zbog cure krenu suze na oči , nikada zbog neke cure ne bih upadao na sat u druge škole. =(

Oh, life is bigger
It's bigger than you
And you are not me


Morat ću se posvetiti nekim drugim stvarima , pogotovo školi , frendovima , treningu.Planiram za mjesec dana prijeći sa Tae-kwon-doa na Muay Thai ( tajlandski boks ) , par frendova trenira , a uz to je puno brutalniji od TKD-a , pa eto još zanimacije. =D
U skorije vrijeme ne očekujem da će mi u život doći neka nova cura , baš sam nekako nezainteresiran za sve druge osim nje.Jooooooj :(

Ništa , život ide dalje.Jedno novo iskustvo , bolno , ali ipak novo. =D

"I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
But you won't do the same."


Pjesme iz kojih sam izvukao riječi :

TBF - Odjeb je lansiran
Željko Joksimović - Žena za sva vremena
Ana Nikolić - Mišo moj
Jet - Move on
Željko Joksimović - Ljubavi
Saša Matić - Kad ljubav zakasni
R.E.M. - Losing my religion
Bruno Mars - Grenade


Uživajte do sljedećeg javljanja.
Love.
=D

Post je objavljen 31.01.2011. u 20:57 sati.