Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/movrvari

Marketing

Kada je idealno vrijeme za kupovinu?

Često se puta pitamo kako uštedjeti u ova zahtjevna vremena kada kune puno brže bježe iz novčanika nego što u sam novčanik dolaze. Ovaj ću vam put pisati o tome kada je vrijeme za kupovinu. Na taj me post potakao članak s portala www.24sata.hr koji je govorio upravo o idealnim prilikama za kupovinu. Pa evo to su te prilike:

SIJEČANJ: zimska garderoba (sjetite se 1.1. počinju popusti u regiji Friuli Venezia Giulia), mobilni telefoni, internet i ostale usluge te PC-i svih vrsta

VELJAČA: servis klima uređaja;

TRAVANJ i SVIBANJ: kućanski aparati, televizori, usisavači, posuđe, izleti u daleke destinacije (npr. Maroko ili Španjolska);

SRPANJ: namještaj i razni alati, izleti u planine,

RUJAN I LISTOPAD: ljetna garderoba (tu spadaju i potrepštine za na more: luftići, peraje, kupaće, etc.), vrtni namještaj, roštilj, kosilice, bicikli i ljuljačke (trgovine se tada žele riješiti glomazne robe); u tim je mjesecima povoljna i kupnja skutera i motocikala, razni izleti (npr. krstarenja i daleke destinacije poput Tunisa i Egipta).

LISTOPAD: klima uređaji;

PROSINAC: mobilni telefoni, internet i ostale usluge (Božićne akcije) te PC-i svih vrsta

Uz sve navedeno, obratite pažnju i na popuste koje razni trgovci daju za vrijeme rođendanskih dana (Lesnina i Bauhaus). Nakon ovoga mogu samo reći sretna vam kupovina!

Ovom prilikom nastavljam s prezentacijom zanimljivih web stranica. Evo nešto o IZLETIMA I PUTOVANJIMA:

Izleti po Istri i okolici
Uvijek težim osim drugih sredina upoznati i svoj zavičaj. Autori ovog bloga mogu nam biti inspiracija da sjednemo u auto i upoznamo jedinu, najdražu nam i voljenu ISTRU.

Jeftino putovati tko to ne bi htio. Evo korisnih savjeta.


Post je objavljen 30.01.2011. u 22:59 sati.