Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hollisworld

Marketing

''Homophobia is gay.'' - Frank Iero

U ovom postu tema su lezbijke, homoseksualci, biseksualci i istospolne veze. Mnogo toga se ima reći o tome. Ja apsolutno podržavam gay brakove i njihove parade ponosa. Odgojena sam tako da sve ljude smatram jednakima i da ih poštujem bez obzira na sve. To i radim. Za gay ljude osjećam nešto što nikako ne mogu opisati i znam da bi mi njihovo društvo bilo stvarno korisno. Da pronađem sama sebe. Poznajem dvije biseksualne osobe uživo, mnogo njih preko interneta, a jednog gay dečka preko interneta i mobitela. On mi je najbolji prijatelj. Zove se Luka i ima 16 godina. Već godinu dana je u vezi s jednim dečkom koji je također divan. Tako sam sretna što sam ih upoznala jer su bili uz mene kad nitko drugi nije, čak ni moje najbolje prijateljice. S Lukom razgovaram svaki dan i sve mu govorim jer znam da će to prihvatiti bez imalo problema. Živi u Velikoj Gorici, ja u Zagrebu. To je mali problem što se tiče druženja uživo, ali nadam se da ćemo se jednom ipak uspjeti vidjeti.

Vratimo se, dakle, gayevima. Zašto su im brakovi zabranjeni u većini država? To nije nimalo pošteno. Ljudi se stalno žale na njihove parade, ali oni to rade s razlogom. Žele ista prava kao i ostali. Žele se vjenčati i bez straha hodati gradom. I u tome ih potpuno podržavam. Rado bih im se pridružila da mi majka nije toliki pesimist. Dakle, i oni su ljudi. Zaslužuju sve što i vi ''normalni'', odnosno heteroseksualci.

Homofobija. Po meni bolest. Jadno je mrziti nekoga samo radi njegove seksualne orijentacije. On je to što jest i nitko to ne može promijeniti. To što homofobi osjećaju prema gayevima je sramotno. Ne razumijem.

Lezbijke su po meni najdivnija ljudska bića na ovom svijetu. Tako su drage i lijepe, u njima vidim neku posebnost koja se opisati ne može. Bila bi mi čast da imam neku lezbijku za prijateljicu.

I bilo bi mi drago čuti vaše komentare na sve ovo. (:

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 30.01.2011. u 18:40 sati.