Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ateizam

Marketing

Skandal je imati vlastiti stav!



Evo, čitam danas novine i naletim na naslov "Skandal u SAD-u: Supermarket pokrio sliku Eltona, Davida i njihove bebe". Uglavnom, radi se o tome kako je, u nekom lancu supermarketa, naslovnica časopisa na kojoj su bili Elton John, njegov muž (ili što već) i dijete koje su si kupili, bila prekrivena radi zasštite malodobne djece. Sve je to izazvalo neviđenu buru prosvjeda i napada na "homofobni" dućan.
Mislim, teško mi je to ne prokomentirati. Prije svega bih želio naglasiti da se ne smatram hobofobom, no neke stvari ne pijem kao lijek, samo zato što su nametnute kao IN.
Dakle, prije svega ja osobno smatram da je homoseksualnost devijacija (da ne kažem bolest, što je i bila prema definiciji WHO-a do prije 20-tak godina), te da je baš u svemu ne treba izjadnačavati sa heteroseksualnom orijentacijom. Naime, svaka se prirodna pojava ponaša na sličan način, što će reći da se oko nekog srednjaka (što predstavlja većinu od preko 50%) javljaju devijacije (standardna devijacija) u oba smjera. Dakle tako postoje ljudi sa IQ 90-110, kojih je 68%, ali postoje i oni sa manjim i većim. Jedni su nadprosiječno, a drugi ispodprosiječno inteligentni. Vjerojatno je slična pojava i sa seksualnošću. Na taj način funkcionira i evolucija, jer bez mutacija bi svi bili klonovi bez mogućnosti selekcije i napretka.
Dakle, smatram da je devijacija glede homoseksualnosti normalna i vječita pojava, koja je bolest u istoj onoj mjeri (ali ne istovjetna) kao što je i pojava manje inteligentnih ljudi. Treba pritome reći da je homoseksualnost manje opterećenje za društvo, jer se zapravo radi o potpuno sposobnim osobama, koje ne trebaju pomoć društva (dakako niti osudu bilo koje vrste).
Ako se pitate zašto sam povukao paralelu između homoseksualaca i manjeinteligentnih, a ne između njih i inteligentnijih, rado ću vam razložiti. NAime, ovdje se ne radi o usporedbi istiih vrijednosti, već o njihovim efektima. Kada bi na svijetu bivalo više onih manje inteligentnih i kada bi oni mogli biti dominantniji (da se više pare od ovih drugih), tada bi ljudska vrsta kolabirala, jer bi bivala sve neinteligentnija (i srednjak bi se s vremenom smanjivao) do konačne propasti. Slično tome, kada bi se isto dogodilo sa homoseksualcima u društvu, reprodikcija bi bila dovedena u pitanje i izumrli bismo.
Seksualni nagon, orgazam i sve što nas vuče ka tome, postoji i razvio se isključivo u svrhu reprodukcije. Neke inteligentne životinje, a najviše čovjek, uživaju u tom nagonu bez da se pare, no to ne znači da je to njegova svrha. Jebu se svi, a ne samo ljudi!
Ono što bih kao epilog ovog razmišljanja htio naglasiti je to da izvrtanjem svrhe u korist svoje taštine, potkopavamo temelje života na zemlji, jer negiramo kolektinu potrebu za životom. To se očituje u našem odnosu prema prirodi i prema drugim ljudima.
Zar je čovjek Bog da kaže kako je priroda pogriješila što homoseksualcima nije dodijelila djecu, pa ćemo mi svojim zakonima (koji su do jučer podržvali ničim opravdanu rasnu diskriminaciju) ispraviti tu "nepravdu". Zar pojedinci doista ne vide da se pod geslom ljudskih prava (homoseksualaca) trguje djecom? Pa neka usvajaju punoljetnu djecu, jer ja osobno ne bih htio da me se proda u obitelj gdje su dva oca i niti jedna majka!
Znam da se mnogima koji me inače podržavaju ovaj tekst neće činiti baš popularnim, dok će ga sigurno podržavati oni drugi, no radi se isključivo o etiketama. Naime, ako su "seljačine" oni koji me napadnu kad kritiziram Crkvu i Thomsona, zašto ja moram biti seljačina i homofob ako se isto tako slobodno osvrnem na homoseksualce?

Post je objavljen 28.01.2011. u 13:27 sati.