Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/narodnapolitika

Marketing

AMANDINO SLADOSTRAŠĆE part 4.

ŠUMARAK KRAJ 'JOVANA', ŠEST UJUTRO

Prvo ga je onjušio zeko.
Zatim srnica.
Kad ga je počela njušiti i mala vjeverica zgrabio ju je za vrat i čulo se malo 'krc'.
Bacio ju je u šaš.
Rana pored srca ga je užasno pekla, ali bio je živ. Nekako se dovukao do grma i čuo Cigane kako još uvijek praše, policajce i vatrogasce kako mrtvi pijani plešu Užičko kolo, njegovog tjelohranitelja Spasoja kako sa onim govnom iz Hrvatske zvanom Boras zagrljen pjeva:''…a na graaaani, k'o da nešto bruuujiiiiii…''
''Brujat će Vam, brujati kad vam se napijem krvi ne zvao se ja Velibor.'', pomislio je u sebi.
Teška koraka krenuo je ulicom Draže Mihailovića i nestao u maglovitom jutru.

PERIFERIJA POŽAREVCA, PARKIRANI AUDI, DEVET NAVEČER

''Ah, ah, ah, ah, ah, to, to, ja, jo, ah, jače, aj, joj, ah, ah, iju, ju, oj, joj, jes, jes…špric…aAaAaAAAaaaaAAaAhhh...( mislim da u povijesti hrvatske književnosti nitko nije ovako lijepo dočarao spolni odnos.)
''I znači nije mu bilo tela?'', zapita Veliborova žena brišući sjeme iz oka.
''Nije!'',odgovori Jovan brišući spolovilo njenom haljinom,'' Kad sam reko miliciji da sam ga ukebo ovi mi stisnuše ruku, al' kad smo shvatili da sam uspeo samo da ga ranim usro sam se u gaće.''
''Ma, lepotane moj, nema da brineš. Ne može taj šonj…''
U tom trenu čuo se pucanj i metak je kroz šoferšajbu nesretnici raznio mozak. Jovan je upalio auto i farovima osvijetlio Velibora koji je pucao kao sumanut .''Ti će ženu da mi karaš jebem ti mater u pičku, đubre jedno novosadsko!'', urlao je.
Jovan ga je pokušao zgaziti autom, ali ovaj je skočio u stranu i nestao u šumi.

DNEVNIK TV 'POŽAREVAC', SUTRADAN U PODNE

''…još se broje mrtvi nakon ovog pokolja koji je šokirao celu Srbiju. Kao što smo već izvestili nepoznati muškarac je sinoć aktivisao eksplozivnu napravu u prepunoj diskoteci 'Blasters' te usmrtio vlasnika gospodina Pjotra Ivanova, nekoliko telohranitelja i još nekih desetak ljudi. Policija kao uvek ćuti, ali mi smo uspeli da saznamo nešto više, Atanasije, da li se čujemo?''
''Čujemo se, Joco! Evo nalazim se ispred diskoteke 'Blasters' i sa mnom je čovek koji tvrdi da zna ko bi mogao da bude ubica. To je gospodin Jovan koji je sinoć jedva uspeo da izvuče živu glavu nakon susreta sa jednim ludakom. Jovane, recite nam nešto više!''
''Kao prvo hteo bih da pozdravim sve gledatelje TV Požarevca i mislim da tačno znam ko je ubica. Reč je o Veliboru Sinđeliću, suvlasniku 'Blastersa'. Bio je dužan ogromne pare i da Pjotr ne ubije njega on je uspeo da se reši njega, svojih telohranitelja i svih koji su mu stali…''

SNEŽANIN STAN, ISTO VREME

'…ja i ti sateliti svemirski, vjeruj mi ritam tuc tuc znaju svi, aj vona tuc tuc…', pjevao je Senna M sa Govnjarevićevog CD-a koji je na jednom mjestu skupio i Daliu i Simpliciu i Ellu i Velinu. CD je inače spržio od svog prijatelja koji je štićenil psihijatrijske bolnice Vrapče.

Govnjarević je taman izvodio svoju najdražu seksualnu pozu tzv. skočimiša. Namazao bi penis jojobom i u stajaćoj pozi nataknuo Snešku na ud i u malim skokovima skupljenih stopala skakutao po stanu.
Sad su se već ispraksirali, ali u početku je bilo dosta problema jer bi, prolazeći kroz vrata Snežana svaki put opalila glavom u gornji dio štoka.
Doskakutali su do pola hodnika kad je netko počeo lupati po vratima.
''Dosta te jebačine, stoko jedna!'', odjekivalo je cijelom zgradom. Bio je to komšija Jovan Martić koji nije mogao organski podnijeti Govnjarevića.
Naime, njegova četiri sina su 1992. kao dobrovoljci išli u rat i u roku od tri dana sva četvorica izginula za kurac.
Peti sin Jaroslav nije bio kreten kao braća i dugo je izbjegavao pozive, ali na kraju su ga ulovili dok je u kinoteci gledao filmove Loiusa Bunnela. Poslali su ga na ratište, ali kad se pročulo da su Jovanu četiri sina izginula organizirali su spašavanje petog u akciji pod nazivom 'Spašavanje vojnika Jarana'.
Jaroslav se u međuvremenu zaljubio u švedskog unproforca Matta Ulveausa i s njim pobjegao iz zemlje, a spasilačka ekipa ga nije našla i kompletna izginula za kurac.

''Šta je govnjaru? Sin ti je peder pa ti sve smeta, a?'', bezobrazno će Snežana, a Govnjarević je počeo gubiti erekciju pa se vršcima prstiju lupkao po korijenu testisa.
''Prestanite sa ševom, jer ću da zovem policiju!'', drečao je komšija.

Tad se začuo pucanj…

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

U rečenici 'Sva trojica izginula zakurac' što je to 'zakurac'?
a) predikat
b) subjekt
c) prilog
d) genitiv

Dakle, pitanje glasi 'Zašto su sva trojica izginula?', a budući da je 'izginula' predikat izraz koji stoji uz predikat je obično prilog, a to je u ovom slučaju 'zakurac'.
Dakle, točan odgovor je c)prilog.
'Zakurac' je prilog !

Svima koji su točno odgovorili čestitamo, a ostalima koje možda zanima kraj ove priče se ispričavamo jer je prošla ponoć,a ujutro se rano dižem.

KRAJ

Kurac kraj !
Da nismo ovako kljastavi i blogovski nepismeni stavili bi na naš blog isječak sa You Tubea koji smo pogledali minimalno dvadeset puta.
Jedna od mojih najdražih pjesama u aranžmanu od kojeg se muti u glavi.
PERPETUM JAZZARELA-AFRICA

A ne slikanje na Poglavnikom grobu, eeee moje nepismene seljačine…

ODJAVNA ŠPICA
(lagana ambijentalna glazba)
Laku noć...


Post je objavljen 26.01.2011. u 18:13 sati.