Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Izbor najboljeg sportaša Županije

Održana sjednica Organizacijskog odbora manifestacije „Izbor najboljeg sportaša Županije za 2010. godinu„


U G. Vakufu - Uskoplje održana je sjednica Organizacijskog odbora manifestacije „Izbor najboljeg sportaša Županije za 2010. godinu„ kojom je presjedavala predsjednica Organizacijskog odbora i ministarica u Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽSB Greta Kuna i koja je prilikom uvodne riječi istaknula dobru suradnju Ministarstva i Sportskog saveza ŽSB, i da se formiranjem odjela u za šport i kulturu u sklopu Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa stanje u športu popravilo što najviše zahvaljuje svome pomoćniku Nusretu Baručiji.
Sjednici Organizacijskog odbora prisustvovao je podpredsjendik Odbora, načelnik Općine G. V. - Uskoplje Sead Čaušević, koji se u ime domaćina manifestacije obratio prisutnima i izrazio veliko zadovoljstvo što se izbor najboljeg sportaša Županije održava u G. V. - Uskoplju, te izrazio nadu da će se svi sportaši osjećati ugodno u G. V. - Uskoplju.
Nakon uvodnih riječi predsjednice i podpredsjednika Organizacijskog odbora članovi Odbora informirani su o provedenim aktivnostima u pripremi manifestacije koja će se održati 4. veljače 2011. godine u Centru za obrazovanje G. V. - Uskoplje, gdje će se održati i prigodan kulturno-umjetnički program.
U programu manifestacije sudjeluju HKD „ Napredak“ Uskoplje, BZK „Preporod„G. V. - Uskoplje i Srednja glazbena škola Jakova Gotovca iz Novog Travnika.
Članovi Organizacijskog odbora jednoglasno su potvrdili prijedlog Ocjenjivačkog sudaza izbor najboljih u Županiji u osamnaest kategorija i koji će biti proglašeni na manifestaciji.
Ovu priliku Sportski savez ŽSB iskoristio je da se zahvali domaćinima načelniku Seadu Čauševići i presjedavajućem Općinskog vijeća Marinku Krajini, i ministrici Greti Kuni koja svesrdno pomaže sportaše ŽSB, uručivanjem bakroreza sa detaljima Travnika.

(Upravni odbor SSŽSB)
foto: Radio Busovača/Eni news



Post je objavljen 26.01.2011. u 12:30 sati.