Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peco123

Marketing

Grobnice

Ma nekako mi se ne da, medjutim moram progovoriti o toj temi, jer mnoge nas muči taj problem, a trenutno je aktuelan u našem gradu radi se o grobnicama na Dubcu. Nareavno rezonujući odmah zaključujete da nisam rodjeni dubrovčanin dočim me interesira ova stvar jer oni koji su tu rodjeni nemaju tih problema. Čitajući javna glasila odvi dana o cejenama i planovima izgradnje te razne ankete mogu raći da uglavnom oni koji imaju riješen taj problem smatraju da su cjene realne, dočim mi koji smo u drugoj skupini smatramo da su previsoke jer za umrijeti treba dignuti kredit.
Evo zadatka za sve članove.- KAKO SMANJITI VISOKE CJENE GROBNICA?????

Nedavno o toj temi nešto napomenu gradonačelnik prilikom sastanka sa kolegama iz HVIDR-e, a evo ovaj tekst je već preko godinu dana na našem forumu, sjećam se i spomena na jenoj raspravi ali sve je ostalo u pokušajima da se olakša i omogući našim braniteljima da riješe itekako veliki problem.

Odmah da se nadovežem neželim odmah umrijeti, kao što neželim ni drugima da se žure to uraditi, medjutim treba biti spreman na sve, pročitah u jednim novinama misao tjedna "TKO TRAŽI ISTINU, MORA JE ZNATI PODNIJETI"- (čudo su ti Kinezi)

Post je objavljen 25.01.2011. u 20:48 sati.