Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mravici

Marketing

Filip i ja

21.01.2011.

Došli smo iz škole,Emerik je našao neku vrećicu sa igračkama.Filip je tad upoznao svoje nove prijatelje.Poslije toga smo išli slušati> Justina Biebera<.Filip je otišao spavati,a ja sam otišao malo gledati televizor.


22.01.2011.


Krešimir me je probudio u 08:00 h,da dođem u katedralu jer smo morali viježbati,ministrirati, jer sam ja navio slučajno alarm 1 sat poslije.Mene je dida odvezao do katedrale,a Filip je ostao kod kuće .Kad sam se vratio,malo sam se poigrao s Filipom. Filip i ja smo igrali igricu>Far Cry<,a onda je emerik htio igrati>Grand Theft Auto San Andreas<,ja sam mu dao.Ja i Filip smo gledali televizor,ali smo ubro otišli spavati.

23.1.2011.

Dida me je probudio da idem na sv.misu.Filipa sam opet ostavio kod kuće,da se igra sa svojim prijateljima.Nakon sv.mise sam došao po Filipa da idemo čistiti snijeg.Kad smo očistili snijeg otišli smo u sobu,našli smo neke ogrlice pa smo ih nosili oko vrata.Moja tetka nam je pokazala još nekog nakita.Na kutiju sam nacrtao metu pa smo je gađali strelicama za pikado.Lijepo mi je bilo sa Filipom i htio bi opet Filipa za gosta.

Leonardo Marinović

Post je objavljen 25.01.2011. u 09:35 sati.