Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matejuska

Marketing

G-točka

Neke žene govoru da su muški svi odreda sebični kurbini sinovi jer da ih nije briga za nas žene, pogotovo kad je rič o kokolavanju. More bit da ih ima i takvih, šta ja znan. Ali meni su najsmišniji oni šta nisu sebični, nego baš suprotno, cilon dušon i tilon želu ugodit ženi. Pa od puste želje da nan učinu lipo, opet sve isfalivaju.

Tako su uprli tragat za ton famoznon G-točkom ka da in život o njoj ovisi. I narafski, ka i u svemu, i u dobrodušnosti pritiraju. Problem je u tomen šta in u toj potrazi za G-točkon proradi dišpet i ona muška taština pa zaboravu zašto su uopće tu i šta ste u stvari krenili radit. Tako se sve pritvori u ono "Ne-zva-se-ja-Mate ako je ne nađen do sutra ujutro!".

Tako san ja jednomen, u namjeri da skratin proceduru, rekla da ne triba puno tražit nego da kad naiđe na moju G-točku da ću mu ja to signalizirat.

- Kako ćeš mi signalizirat?

- A bogati, neću ti mavat zastavicama! Vako, kad ja viknen "uimeissovo!", odma ćeš znat da si naša tu točku, pa se onda moremo nastavit seksat!

- Ma bogati štas' mi pametna? Pa ti ženo božja vičeš "uimeissovo" čin te taknen!

- Pa šta, to more bit onda znači da ja iman više tih ge- tačaka!

- Nemoš imat više ge-tačaka! Samo je jedna G!

- Je, al' moja tačka G ima prikonekoliko stavaka!

Nisan ga uspila odvratit od ekspedicije, taki su muški, kad zajunu, zajunu. Ja mislin da svakoj normalnoj ženi to čačkanje u određenon momentu počne ić na živce i na sve ostale točke po tilu. Šta fali uostalon staroj dobroj točki D i točki C? Žena tila ne tila poželi da se lipo držu starih običaja i ostanu sebični kurbini sinovi.

Ali kako čoviku koji ti se trudi ugodit reć da je brate dopilija? Kako mu reć „ jebenti slovkanje i točkanje, aj se ti lipo ostavi geometrije i uvati se tradicijonalnih teknika đavlu i ti i Ge ti točka!“ Nikako!

Prvo, šta bi se uvridija, pod uvjeton da uopće svati šta mu oćeš reć!
Zato san odlučila muškon rodu obratit se jedinin rječnikon koji oni razumu – nogometnin.

Dakle, dragi moji, pohvalno je šta ste uočili da gol u prvoj minuti nije ono šta će ženu oduševit. Je da van je tribalo par stoljeća, ali to ne umanjuje veličinu vašoga uspjeha. Međutin, malo ste krivo svatili bit riči „predigra“. Ta rič, naime, ne znači da tribate satima zbunjeno trčkarat po terenu i panično bižat od protivničke branke, jer van se more desit da na kraju pucate na praznu branku. Jebiga, vrataru dopizdilo i otiša. U tom slučaju ni gol šta ga postignete više neće bit za ovacije. I publika neće bit na nogama. Dapače, može van se desit da svatite da ste ostali potpuno sami na terenu.

Driblanje može bit zanimljivo samo na niko vrime, ali prodriblat cilu utakmicu nije pametno, jer smo svi, na kraju krajeva, tu zbog gola. Toliko ste postali opsjednuti traženjen točke G, da počinjete zaboravjat stavit točku na „i“. Svaka čast prednjen veznon, i stražnjen veznon igraču, ali ne dodat centarforu balun u pravon momentu, znači možda i izgubit utakmicu. A onda van ne gine hitni transfer u neki drugoligaški klub.

Ili, u najbojen slučaju, humano priseljenje na – rezervnu klupu.


Post je objavljen 24.01.2011. u 22:07 sati.