Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jedvagenij

Marketing

Idemo na Eurosong - što ste propustili

Daklem, propustili ste:

onog trećeg od "Saše, Tina, i onog trećeg",

župskog slavuja Sambraila koji je pojeo pola pjesme,

pjevačicu lanjske atrakcije valungara koja se ufurala da je Josipa Lisac,

profesoricu glazbene kulture negdje iz Istre koja pjeva više note od onog kastrata Igora Cukrova,

mladog hercegovca iz Gruda - očitog nasljednika Ivana Mikulića,

glupe najave sa visinom-slash-težinom te horoskopskim znakovima i stupidnu Žvakovu izjava da su mu visina i težina 180/180... mislim reži me gdje sam najtanji ako on ima metar osamdeset...

voditelja Aleksandra Aca Kostadinova (taj će valjda i umrijeti radeći doru, ali boli ga kurac proputovao je pola europe u delegacijama na eurosong), koji je spontan kao spontani pobačaj, a otprilike jednako toliko smiješan i zabavan (Duško, vrati se, sve ti je oprošteno...)

voditeljicu Leonu Paraminski kojoj je ovo očito prvi voditeljski angažman, pa je bila opuštena kao stup od armiranog betona... najavljuje prvu emisiju Dore na kraju dnevnika: "Laku noć i vidimo se nakon dnevnika" (Barbara, vrati se, sve ti je oprošteno)

Stručni žiri koji se nije usudio popljuvati nastupe deset od dvanaest kandidata (jedino ona cura koja je pjevala Temperu i Žak su kvalitetno izveli svoje pjesme)

i da ne spominjem debile koji su actually zvali i glasali...

Sve u svemu, daleko je bio milosrdniji onaj lanjski format kad su nas sa lošom glazbom prčili samo tri večeri u jednom tjednu, sedam subota navečer je ipak too much da izaberemo predstavnika koji će poć na džabalesko izlet u Dizeldorf (Jawohl, kao što bi rekli Aco i Leona)...

Post je objavljen 23.01.2011. u 08:09 sati.