Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PRAVDA U RUKAMA NEPRAVDE !

OVAKVO SUĐENJE IDE SAMO MENI NA ŠTETU - JA SAM ŽRTVA

http://samiprosudite.blog.hr/

SAMI PROSUDITE DA LI PREDSJEDNICA PREKRŠAJNOG SUDA RADI ČISTO ?!
četvrtak, 07.10.2010.

SUTKINJA DRMAČIĆ SAMA OPSTRUIRA ČISTU ISTRAGU


Ja Branko Stojković, dana 5. listopada 2010., u ponedjeljak u 11,10 sati pristupio sam kao svjedok u Prekršajni sud u Bjelovar, ul.Ferde Rusana 10., u prekršajnom postupku protiv okrivljenice Kristine Grčić, rođene Ćuk(04.12.1978.), od Marij Ćuk iz Bjelovara, radi prekršaja iz čl. 43. st.2 i dr. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U pozivu svjedoku Branku Stojkoviću piše: (citiram) "Ukoliko se svjedok ne odazove pozivu i ne opravda svoj nedolazak naložit će se njegovo dovođenje sukladno odredbi čl. 164. st.. Prekršajnog zakona. U Bjelovaru, 23. rujna 2010. godine. Sudac: Ružica Pavlović - Drmačić

Na zakazanu sudsku raspravu odazvao sam se na vrijeme u 11, 10 sati, došao sam u Prekršajni sud u gore navedenom ( naznačenom pozivu ) po prekršajnom predmentu ( Broj: I - P - 563/10 ). U hodniku sam čekao od zakazane rasprave od 11,10 još 23 minute.
Okrivljenica Kristina Grčić nije se pojavila na zakazanu raspravu.

Surkinja Ružica Pavlović - Drmačić vrlo je mizerno me ispitala kao svjedoka na okolnosti o tome događaju ,koji se zbio: Dana 22.07.2010., u srijedu u 14,44 sati, kada sam se ja kretao sa svojim biciklom ulicom A. K. Miošića u Bjelovaru, iz smjera bjelovarske Opće bolnice prema pravcu šetališta dr. Ivše Lebovića. Iz sporedne ulice ( koja se nalazi na šetalištu Ivše Lebovića ) ispred Odvjetničkog ureda Vladimira Gredelja, iako je ona imala znak STOP, na mene je naletjela sa svojim autom, registracijskih oznaka BJ 230 EF, Kristina Grčić. Ona umjesto da zaustavi svoje vozilo i stane na primetni znak STOP, kao i na obilježeni pješački prelaz, nastavila je vožnju, odnosno namjerno je sa svojim vozilom udarila u moj bicikl, tj. mene.

Sutkonja Ružica Pavlović - Drmačić je nabrzinu "sklepal", odnosno sačinila zapisnik, te u njega je unesla samo nekoliko pojedninosti i riječi o tome događaju. Moje saslušanje kao svjedoka trajalo je, ili bolje rečeno svelo se je, jedva, samo na tri minute. Zapisničarka je brzim koracima došla do mene i stavila zapisnik ispred mene na stol - zahtjevajući da ga ja potpišem. Tada sam prigovorio sutkinji Pavlović-Drmačić, da od mene nisu uzeti svi pravovaljani dokazi - sutkonja mi je odgovorila - da ona nema vremena i da ima puno posla. Ja sam odbio potpisati takav zapisnik, koji liči na zapisnik jednog trće osnovno-školca a na stručnu osobe.

Moram ovdje podsjetiti da Ružia Pavlović - Drmačić je Predsjednica Prekršajnog suda u Bjelovaru.

A vi, koji ovo budete čitali, sami prosudite da li sutkinja Ružica Pavlović - Drmačić je zlouporabila svoj položaj i ovlasti, ili nije. Optužena Kristina Grčić je na ovakav način već oslobođena krivnje. Jer sutkinja nije u zapisnik unesla sve dokaze. Nego gospođa Pavlović-Drmačić jedva je sam primila u spis liječnićku dokumentaciju - potvrdu i račun o nanesenoj šteti - na biciklu. Ona u sudski spis nije htjela primiti i drugu pismenu dokumentaciju kao dokaze: o dosadašnjim kaznenim prijava (Broj: K-DO - 330/09.), (Broj: III - JR - 51/06.),...,i kažnjavanjima protiv Kristine Grčić.

Još jednom na kraju moram kazati da na ovakav način sutkinja Rušica Pavlović - Drmačić je sama opstruira istragu i sve dokaze protiv okrivljene Kristine Grčić.

Pitam se: Kakav je to sud ? Gdje ja nemam pravo ispitati uptuženu, odnosno, gdje ona treba odgovoriti na neka pitanja... Nisam ja samo svjedok na ovom sudu - nago kao i oštečeni, a to nigdje ne piše.

U Bjelovaru, 07.10.2010., četvrtak
BRANKO STOJKOVIĆ
brankostojkovic152@yahoo.com
095/814-82-90


Post je objavljen 21.01.2011. u 20:51 sati.