Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vaha-tips

Marketing

VISOKI ULOG!!

-pretplatnici su kao i obično parove dobili ranije zbog pada kvote nakon postavljanja parova na blog.

Rukomet SP
18:15 Francuska - Njemačka 1 @ 1,35
Francuzi su uz Hrvatssku glavni favoriti za osvajanje SP, uglavnom igraju dovoljno dobro da svakoga pobjede. Pobjedili su Tunis 32-19, Egipat 28-19 i Bahrein 41-17. Ovo im je prva jača utakmica na ovom SP a svi su igrači odmorni jer je trener igrače stavljao u igru s ravnopravnom minutažom. Karabatić opet u odličnoj formi. Njemačka opet igra sa dosta novih igrača, u Bundesligi više nisu Njemci nositelji igre već stranci kojih je sve više, pa se gubi i mentalitet prvaka.. imaju pobjede protiv Egipta 30-25, Bahreina 38-18 i poraz protiv Španjolske 26-24...očekujem laganu pobjedu Francuske.

Odbojka Italija kup
20:30 LBMMacerata-T.C.Vibo Valentia 1 @ 1,20
Prije 3-4 dana ove momčadi igrale su i Macerata je u gostima dobila 2 boda (pobjedila 3:2) te umjesto 3 boda kući odnesla samo 2.. danas se igra kup koji je veoma cijenjen i mislim da će kvaliteta ovisiti o pobjedi a to je u u svakom slučaju Macerata, Valentia nema pobjedničkog mentaliteta, pobjede tu i tamo, ali nikad ne igraju konstantno dobro, dok Macerata zaslužuje biti više rangirana na statistikama u prvenstvu nego što trenutno je..

Rukomet SP
18:00 Hrvatska - Srbija 1X @ 1,25
Hrvatska jedan od favorita za osvajanje, odlična ekipa, malo krila štekaju ali kvaliteta je u cijelu ekipu, u Srbiji rukomet nije toliko popularan kao u Hrvatskoj, nemaju mnogo kvalitetnih igrača, što je i u izjavio rekao njihov trener, no ovo je ajmo reći "derbi" i puno će nervoze biti u ovoj utakmici, Hrvatska ovdje ne smije izgubiti bodove. Srbija igrala veoma čvrsto i solidno protiv močne Danske pa stavljam 1X kako bi se osigurali.

Ukupni koef.: 2,02
ulog između srednjeg i visokog!!
sretno!

Post je objavljen 19.01.2011. u 17:22 sati.