Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

Najava (odgođenog) 4. kola zimske lige ...

Kao što vjerojatno znate, ono odgođeno, 4. kolo zimske lige na rasporedu je odmah ove subote, 22.01.2011. Kastav, Crekvina, start u 10:00 h!

Napokon sam posložio ekipe i obradio rezultate, što ste vjerujem, željno iščekivali ... Još će tu biti promjena do kraja, jer su mnoge ekipe imale dosta "praznog hoda", ali pobjednici se već naziru ... no, kalkulacije i prognoze prepuštam vama, a ja ću još jednom objasniti pravlia u ekipnom dijelu natjecanja :

Ekipe smiju imati najviše 5 članova, a u svakom kolu računa se učinak 3 najbolja trkača u bodovnom smislu.
Za konačni plasman zbraja se 5 najuspješnijih kola, a bonus bodova za ekipe nema!
Samo jedan od tri natjecatelja može donijeti bodove za starosni hendikep. Spolni hendikep mogu imati sve tri trkačice, ali samo jedna i starosni. Ako članica ekipe ima i spolni i starosni hendikep, a neki od članova njene ekipe već je iskoristio starosni hendikep, onda se njoj uzima u obzir samo spolni. Uvijek se računa najpovoljnija kombinacija za ekipu!

Sad znate zašto mi je trebalo tako puno vremena, he,he ... možda zvuči komplicirano, pa slobodno pitajte ako vam nije jasno ... na zadnjem kolu pitala me je predstavnica studenata da li se priznaje rezultat ekipi koja nastupi sa samo dva člana ... naravno, čak i sa jednim, ali je jasno da takve ekipe ne mogu računati na visok plasman, jer u pravilu tri slabija trkača nose više bodova nego dva jača ...

Sad kad ste shvatili pravila možete ubuduće više kalkulirati pri sastavljanju ekipa i izvući bolje rezultate. Na primjer, Kombolovih "masnih" 73 boda u prosjeku odlazi "u vjetar" jer je u ekipi mladih i brzih, a itekako bi dobro došli 3. ekipi ... nadam se samo, da ova moja opaska neće stajati Viduku selektorske fotelje ...




Post je objavljen 18.01.2011. u 16:27 sati.